LIMBURG HARDCORE Invites

Voor UHM (en velen onder jullie) zal iedere keer opnieuw de herinnering aan de Platte Zaal onvergetelijk zijn. Zoals we allemaal weten werd deze locatie helaas gesloten in 2004 en bij de heropening werd het roer helemaal omgegooid waardoor er geen plaats meer was voor house evenementen, een groot gemis voor de Hardcore scene in Limburg en zelfs ver daarbuiten.


De drang om weer iets op een kleinere schaal te betekenen voor de hardcore scène in de regio Limburg werd steeds groter. Maar door de hoge eisen die UHM maar ook het publiek hanteert (Db!) zou het praktisch onmogelijk zijn om een locatie te vinden die daar aan kan voldoen.
Uiteindelijk is UHM erin geslaagd een locatie vast te leggen die het “Platte Zaal” gevoel voor een heel groot deel terug zou kunnen brengen!! In Vaals, het zuidelijkste puntje van Limburg. De Obelisk is een multifunctioneel partycentrum en is pas enkele jaren geleden gebouwd waardoor het voldoet aan alle eisen en normen. Dus ook het geluid kan weer op het ouderwetse niveau! Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeer gelegenheid.LIMBURG HARDCORE Invites
Met trots presenteert UHM op Zaterdag 29 April 2006 de eerste “Limburg Hardcore Invites” editie. Deze reeks evenementen zullen 4x per jaar plaats vinden. Het concept zal uiteindelijk in een beperkt aantal locaties uitsluitend in de provincie Limburg gepresenteerd worden. De programmering zal iedere editie vanzelfsprekend bestaan uit Limburgse artiesten of artiesten die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Alle gevorderde talenten en artiesten uit heel Limburg actief in de Hardcore scène zullen minimaal 1 keer worden benaderd om op een van de volgende edities van LH aan te treden.
Daarnaast zullen op elke editie 2 internationaal bekende guest deejays worden uitgenodigd.
Voor dit unieke concept zal er een Limburg Hardcore stage worden ontworpen waarbij kosten nog moeite worden gespaard op het gebied van licht /laser/decoratie en techniek. Het door UHM geselecteerd geluidssysteem zal natuurlijk niet ontbreken en zij kunnen garanderen dat ze ook hier zonder limiet kunnen knallen…zoals het hoort!!

Voorverkoop
De kaarten voor deze eerste editie kosten in de voorverkoop slechts Euro 12,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen in Limburg en via de Ticketbox verkooppunten. Daarnaast kan ook nog steeds via de UHM shop het kaartje (zonder fee) worden gekocht.
Om het leuk en exclusief te houden zal het aantal beschikbare kaartjes in de voorverkoop worden beperkt tot onder de capaciteit van de locatie ! Wanneer deze beschikbare kaarten op zijn is er GEEN mogelijkheid meer om de capaciteit uit te breiden en zullen er dus geen nieuwe kaarten in omloop worden gebracht.

ACTIE
Zoals bekend is er ook exclusieve merchandising van Limburg Hardcore. Op deze evenementen zal de UHM & Sinister records stand natuurlijk niet ontbreken. Bij elke editie zullen de Limburg Hardcore artikelen daar te verkrijgen zijn in combinatie met speciale acties.
Ter kennismaking zal UHM er nog een schepje bovenop doen en zal bij aankoop van een orginele Limburg Hardcore Bomberjacket een gratis entreeticket van 29-4-2006 toevoegen. Deze exclusieve bomberjackets zijn alleen te verkrijgen bij Sinister records in Kerkrade of via de UHM shop. Tot 29 April 2006 is deze actie verlengd en zijn deze Bomberjackets voor slechts Euro 59,95 te verkrijgen. Eventuele levering aan huis is gratis (provincie Limburg)!
Let dus op: op het evenement LH op 29-04-2006 zijn de bomber voor de het laatst voor deze goedkope prijs te verkrijgen!!!!

Busservice Limburg Hardcore Invites !
Op veler verzoek hebben wij besloten om busvervoer te organiseren naar de 1e Limburg Hardcore Invites editie op 29 April te Vaals. Omdat de mogelijkheden van het openbaar vervoer naar Vaals niet zo uitgebreid zijn zullen wij deze extra service aanbieden voor diegene die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, zelf geen vervoer kunnen regelen of gewoon geen BOB achter de hand hebben!

Een retour ticket zal slechts Euro 6,- kosten. Dit ticket ontvang je na betaling bij het betreden van de bus. Er zullen 2 centrale opstap plaatsen zijn voor Limburg te weten het NS station in Heerlen en het NS station in Maastricht. Iedereen woonachtig in Limburg kan deze beide stations wel makkelijk bereiken met openbaar vervoer en vice versa.

Hier onder de laatste informatie rondom de bus service:

NS station Heerlen (achterkant station bij bussen)
Vertrek: 20.30 (ovb)
Aankomst Vaals: 21.00

NS station Maastricht (voorkant station bij bussen)
Vertrek: 21.30 (ovb)
Aankomst Vaals: 22.00

Let op! Bij meer dan 15 personen uit een dezelfde plaats in Zuid Limburg (behalve Heerlen en Maastricht) is een mogelijkheid de bus daar ook te laten stoppen. Neem hierover contact met de organisatie via info@u-h-m.nl of marijn@u-h-m.nl of bel 045-4055952.

De Timetable:

Area 1: Hardcore
20.00 - 21.00 X-Treme
21.00 - 22.00 Promille & Troublemaker
22.00 - 23.00 Wizard
23.00 - 00.00 Nosferatu
00.00 - 01.00 Triax & Crosswire
01.00 - 02.00 Tommyknocker
02.00 - 03.00 Mr Sinister
03.00 - ????? Pita

Area 2: Classics all styles
21.30 - 22.30 Odium
22.30 - 23.30 Potato
23.30 - 01.30 Red Alert & Raverunner
01.30 - 03.00 Mol
03.00 - ????? Quickswitch

U.H.M.

donderdag 13 april 2006

1912 x gelezen