Laatste nieuws Mania - Easter Sunday Edition

Op 12 juli 2002 begon het. Na een overvloed aan Komende paaszondag zal 013 in Tilburg het decor zijn voor Mania - Easter Sunday Edition! De afgelopen jaren heeft Mania Events steeds het neusje van de zalm weten te presenteren. Ditmaal is het Mania Events gelukt om naast hun optreden op Masters of Hardcore, als enige organisatie in 2006, Neophyte Live te kunnen presenteren! Reden genoeg om deze pop/danstempel eens met een bezoekje te vereren. Hier volgt vast het laatste nieuws in verband met dit feest.

Debuut Korsakoff op Mania.

Vooruitlopend op de eerste editie van Mania in 013, zondag 16 april aanstaande (eerste paasdag), leek het Mania Events leuk om een artieste die voor het eerst acte de presence geeft op Mania eens aan een interview te onderwerpen. Wat vindt Korsakoff bijvoorbeeld van Popcentrum 013 en wat kunnen we in de nabije toekomst van deze blonde schone verwachten?

"013 is een van mijn favoriete locaties, omdat het groot maar toch gezellig is. Het podium is laag en de zaal loopt omhoog, dat geeft een intieme sfeer. Het lijkt me te gek om eens een concert te doen in 013. Ik sta verder niet vaak in Tilburg, dus het is leuk om er weer eens te draaien!"

In de lente van dit jaar mogen we je debuutalbum 'The Sound' verwachten. Kan je omschrijven wat we hierop mogen verwachten? En daarnaast, wat heeft Korsakoff nog meer in petto?
"Naast enkele old time favorites staan er veel nieuwe tracks die je in verschillende hokjes kan indelen als je dat wilt. Voor mij is het allemaal powerrave: melodieus, krachtig, catchy. We hebben een selectie gemaakt uit 28 tracks, een aantal daarvan zal nooit uitkomen, andere zijn meer vinyl tracks. Alleen het neusje van de zalm is op dit schijfje te vinden. Ik heb gekozen voor een wat afwijkende campagne. Ik wil het graag als een verrassing houden maar ik heb echt mijn best gedaan om iets origineels te doen...
Er komt ook een releaseparty, een voorproefje van een aantal evenementen dat voor dit najaar in de planning staat."

"Back to the future"

Ook vroeg Mania Events één van de drie musketiers: D-Spirit, wat hun snode
plannen voor aanstaande zondag zijn in zaal 2. Dat deze drie een feestje
kunnen bouwen bleek vorig jaar wel tijdens Deliria, en ook tijdens de
afsluiting van Mania - 5 years and still counting:

Tijdens Deliria in Club X d.d. 14 januari 2005 draaiden jullie de gehele avond in een unieke samenstelling met zijn driëen! Tevens sloten jullie samen Mania - 5 years anniversary af. Wat hebben jullie in petto voor Mania?
"Voor de aankomende editie van Mania hebben we iets nieuws bedacht! We zullen eerst alledrie apart draaien, hierna vinden er battles plaats. Deze keer niet een battle van ons drieën zoals op Deleria, maar van tweetallen. We zullen dus om en om tegen elkaar draaien! Natuurlijk zal dit allemaal plaatsvinden op een echte battle setup, degene die zich Deleria herinnert weet dat het dak eraf zal gaan!"

Het thema van jullie area is 'Back to the future', hoe gaan jullie dat gestalten geven?
"Het thema 'back to the future' slaat meer op ons als personen dan op de muziek die we zullen gaan draaien: we hebben alledrie nog een lange carrière voor ons waardoor je in de toekomst nog veel van ons gaat horen! We zullen allemaal onze eigen stijl draaien, gloednieuwe tracks afgewisseld met oude klappers, door het goede geluid en de uitstraling van zaal 2 zullen al deze tracks hier goed tot zijn recht komen"


Partyfoto

Tijdens deze editie van Mania zal fotograaf Toin Damen een 'partypicture-stand' verzorgen. Deze foto's zullen van euforische kwaliteit zijn zodat je echt een mooi aandenken hebt aan je avondje Mania (je hoeft dus géén polaroidkwaliteit te verwachten, waardoor je door 't wapperen 'n kwartier van 't feest zou moeten missen!). Laat je samen met je vrienden of oude bekenden die je toevallig tegen het lijf loopt op de gevoelige plaat vastleggen door Toin Damen!

Hierbij op voorhand de opmerking dat diegene die na Mania hun partypicture naar Mania Events mailt, kans maakt op één jaar lang gratis entree op alle evenementen van Mania Events! Die kans kun je toch niet laten lopen?

Voorverkoop

De tickets voor Mania zijn verkrijgbaar voor 18 euro (ex. FEE). Voor tickets kun je o.a. terecht bij de 151 grotere postkantoren, de 100 grootste Free Record Shops, de 33 GWK kantoren, de 11 VVV kantoren of bij één van onze vaste voorverkooppunten in Noord Brabant:

Breda - Magik The Record Store, Nieuwstraat 46
Den Bosch - Trend Records, Orthenstraat 25
Eindhoven - Freaky Records, Hoogstraat 1
Eindhoven - Midtown, Hooghuisstraat 22
Tilburg - Zijne Koninklijke Hoogheid Noordstraat 86

Helaas zijn bezoekers van popcentrum 013 de afgelopen tijd steeds vaker het slachtoffer van zwarthandel. Zowel Mania Events als 013 willen jullie daarom aanraden het ticket te kopen bij een van de hierboven aangegeven voorverkoop adressen.

Kledingregels

Met betrekking tot Mania nog de volgende opmerking: in discotheek Rodenburg hanteert Mania Events al jaren, en tot ieders tevredenheid, een uiterst strikt beleid wat kleding betreft. Dit beleid wordt ook in 013 onverminderd gehanteerd, dus lees neem het volgende nog even goed in je op om teleurstellingen te voorkomen:
- Geen geruite bloezen;
- Geen opgerolde spijkerbroeken;
- Geen kisten met witte en/of rode veters;
- Geen rood/wit/blauwe attributen.

Ook kledingstukken met een (min of meer) nadrukkelijke verwijzing naar stad/ dorp/ streek of provincie zijn niet toegestaan. Wellicht nog overbodig te melden, but better safe than sorry: Pogo is strikt verboden, op dit gebied hanteren wij een zero tolerance beleid.

Graag verwelkomt Mania Events jullie op 16 april in 013 in Tilburg!

mania

donderdag 13 april 2006

1370 x gelezen