Hellbound - Queensnight 2006

Na ruim anderhalf jaar van sidderende stilte slaat het onvervalste, ongeevenaarde Hellbound concept weer genadeloos toe in de meest geroemde en beruchte Hardcore locatie van Nederland. Als de Borchland Hallen in Amsterdam op 28 april omgetoverd worden tot een onheilspellend en Industrieel Warehouse, wordt de aloude Koninginnenacht traditie van Multigroove opnieuw geëerd: Hellbound, The Hardest Hardcore Process is een feit.

TRADITIE
Een traditie die van start ging in 1992 in de legendarische Elementenstraat groeide later uit tot volwaardig en gerepecteerd fenomeen. Hierna werden o.a. in-& outdoor het Amsterdamse Bulldog café, de Pacha, het Nijmeegse Goffertpark, de Borchland Hallen en het Roothaanhuis aan de Rozengracht aangedaan. Laatst genoemde werd getrakteerd op een ontmoeting tussen Multigroove en underground club de Mazzo wat resulteerde in een mega spektakel dat tienduizenden bezoekers trok.

Feesten die jaren later nog bij menig bezoeker als een heipaal in het party-geheugen gegrift staan. Multigroove heeft dan ook een reputatie hoog te houden en trekt dit jaar daarom alle registers open om de voorgaande edities te doen verbleken en de hoge verwachtingen van de bezoekers te overtreffen. Bereid je voor op 10 uur vlijmscherpe Hardcore, zo oorverdovend hard en loepzuiver als alleen in deze ultieme Sound Dome gedraaid kan worden.

Om alvast de Hardcore Process sfeer te proeven,
bekijk je hier het stage plan.

CHEMICAL STAGE - EARLY RAVE // HARDCORE // DARKCORE
In de bijna ondoordringbare, duistere gewelven van de onderwereld, tussen de stellages, loopbruggen en verschillende levels, is de legendarische Hellbound Mainstage te vinden. Onder de noemer Chemical Stage weerklinken hier de spookachtige geluiden uit het verleden als de pioniers van toen hun stampende Early Rave platen tevoorschijn toveren. Trommelvliezen krijgen het zwaar te verduren als deze herinneringen zich vermengen met de compromisloze Hardcore sound uit het heden en de helse machines in de onderwereld weer bulderend tot leven komen.

Machines die verstikkende rookwolken en allesverzengende steekvlammen uitbraken, terwijl het angstaanjagende gebeuk van de kwaadaardige Darkcore demonen het laatste restje van je zenuwstelsel verpulvert.

Hier geld het recht van de sterksten, een internationaal legioen van de allerhardste Hardcore specialisten.

EVIL ACTIVITIES _ LIVE
TOMMYKNOCKER _ IT
DANO
PARTYRAISER
NOSFERATU
ENDYMION
LENNY DEE _ USA
DJ VINCE
THE VIPER
BUZZ FUZZ
CHAMP-E-ON
LUNATIC & MISS HYSTERIA
J.D.A.
BASS-D
SANDY WAREZ _BE

DA MOUTH OF MADNESS _HOST

HI-TEK STAGE – INDUSTRIAL // SCHRANZ // TEKNO
Vanuit de diepste spelonken van de underground weerklinken de krankzinnig geluiden van reusachtige, razende turbines. De ruige Industrial sound maakt zich meester van je bewustzijn en vergiftigt je geest, terwijl psychopathische operators een golf van harde, meedogenloze Schranz door je brein pompen met de kracht van een hamerende heipaal. Als een voortrazende goederentrein denderen rauwe Tekno geluiden door de catacomben van de hel en laten het laatste beetje vastigheid onder je voeten uiteenscheuren.

Er is geen ontsnappen meer aan, geef je over aan de nieuwe Industriële wereldorde.

PEAKY POUNDER _FIN
BRYAN FURY _FR
DJ EGO _FINAL SCRATCH
HELLFISH _FR
THE VIZITOR
RAZOR EDGE _CAN
THE RAPIST
HECTIC FENCE
D-PASSION

THE INTELLECTUAL KILLER _HOST

Nog niet eerder heeft Hellbound de Borchlandhallen zo hard op haar grondvesten laten schudden. Deze Queensnight editie is er dan ook één die de echte die-hard nog lang zal heugen.

Hieronder de harde info op een rijtje:
Datum : Vrijdag, 28 April, 2006 [Queensnight]
Locatie : Borchland Hallen, Amsterdam
Tijd : 21.00 – 07.00
Tickets : Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij de Ticketbox
en filialen van de Free Record Shop.
Prijs : € 30,- [ex. fee].
Info : www.Multigroove.nl

Multigroove

vrijdag 21 april 2006

1562 x gelezen