A Nightmare Outdoor - Nog een maand te gaan

Ook al zo in de stemming voor een hele nacht lekker buiten springen op de allervetste hardcore beats dankzij het schitterende weer van de afgelopen weken? Wij in ieder geval wel! Met nog ruim een maand te gaan tot 9 september voor wederom een spectaculaire editie van het enige nachtelijke pure hardcore festival wat Nederland kent, gehouden op Recreatieoord Binnenmaas, maken we weer wat laatste nieuwsfeitjes bekend die van belang zullen zijn voor de Nightmare Outdoor bezoeker. Al deze nieuwsfeitjes zijn uiteraard ook terug te vinden op de voor dit evenement ontwikkelde website: www.nightmare-outdoor.nl.

In het laatste nieuwsbericht werd de volledige line-up al gepresenteerd en was al te lezen dat het aantal area’s uitgebreid is van vier naar vijf area’s dankzij de toevoeging van de happy hardcore area, waardoor werkelijk alle facetten van hardcore tijdens A Nightmare Outdoor een plaatsje zullen hebben op de Binnenmaas. De overige area’s zullen present hardcore, early rave, old school – gehost door de Rotterdamse partyorganisatie OldSchool Gangsters, in het leven geroepen door Hollands nummer één old school jock DJ Rob -, industrial hardcore en terror programmeren. Op het terrein zullen de overbekende indrukwekkende metershoge Nightmare Outdoor kruizen opgesteld staan, ingericht met waanzinnige lasers en vuurspuwers. Iedereen die in 2005 tijdens A Nightmare Outdoor aanwezig was weet precies welk memorabel sfeertje deze kruizen gaven! En wie zich nog het fantastische, snoeiharde en loepzuivere geluid van de A Nightmare Outdoor in Hoek van Holland kan herinneren, kunnen we melden dat dit geluidssysteem wederom aanwezig zal zijn op dit voormalige Decibel terrein om de nodige decibels op te wekken.

Voor wie tussen al het hardcoregeweld even wil ontspannen is er op het terrein een heus Lunapark aanwezig met verschillende high speed kermisattracties, en voor de echte die-hard die graag de fear factor opzoekt is er zelfs een mogelijkheid tot bungy-jumpen. Op het terrein zullen er diverse merchandise stands aanwezig zijn waar je terecht kan voor diverse party-wear, hardcore CD’s, party DVD’s en natuurlijk het unieke A Nightmare Outdoor 09-09-2006 festival T-shirt. Tijdens deze Nightmare Outdoor editie zullen er ook opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die na het festival te verkrijgen zal zijn. Dus zie je een camera in de buurt? Laat zien dat je een echte hardcore head bent en misschien kom JIJ wel op deze DVD!

Niet geheel onbelangrijk, zelfs voor de doorgewinterde partyganger, is: hoe is het met vervoer en parkeren geregeld? Rondom het Recreatieoord Binnenmaas zal ruim voldoende parkeergelegenheid ingericht worden voor de bezoekers, op luttele minuten loopafstand van de locatie. Via borden langs de aanrijroute zal het parkeerterrein duidelijk aangegeven worden. Voor diegenen die met het openbaar vervoer zullen reizen – check www.ns.nl voor de vertrek- en aankomstijden – zijn er pendelbussen ingezet die elk kwartier vanaf Metrostation Zuidplein vertrekken richting het evenement. Uiteraard zullen na afloop van het evenement deze bussen weer klaar staan om de feestgangers veilig terug te brengen naar Metrostation Zuidplein.

Met nog maar een maand te gaan kunnen we melden dat de tickets nu wel erg hard gaan! Voorkom teleurstelling en haal je ticket nog in de voorverkoop. Tickets kosten € 39,- (ex fee) en zijn online verkrijgbaar via www.ticketbox.nl, www.udc.nl/ticketbox en www.midtownshop.nl. Verder zijn de tickets verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox, de Free Record Shops, de Mid-Town shops en alle reguliere verkooppunten.

Mid-Town

woensdag 02 augustus 2006

1603 x gelezen