P.O.R.N. - Back To The Origin

Het is alweer een aantal maanden gelden dat de laatste editie van P.O.R.N. plaats vond in Belgie. Waar de Wall afgelopen 3,5 jaar de thuis locatie van P.O.RN was en waar er met veel weemoed wordt terug gekeken op een aantal memorabele feesten met o.a. Mark N, Cardiac, Igor en vele andere artiesten uit de donkerste hoeken van de 'world wide terror scene', is de tijd aangebroken om terug te keren naar Nederland.

En als P.O.R.N. terug keert dan kon dat maar eigelijk op èèn locatie, de plaats waar het hele concept van Preachers of Raging Noise is begonnen namelijk Doornroosje.

De bezoekers van het eerste uur zullen het zich vast nog kunnen herinneren waar kleine zeven jaar geleden de eerste editie van P.o.r.n. plaats vond. Waar de hardcore scène toen nog met argusogen naar dit feest keek, is er afgelopen zeven jaar veel veranderd en is industrial hardcore techno een volledig geaccepteerde stroming binnen de hardcore scène geworden.

Veranderingen zijn niet altijd goed en als ze niet nodig zijn moeten ze ook niet doorgevoerd worden. Wat er dan ook niet veranderd is in die afgelopen jaren is Doornroosje. Waar voor de eerste editie van P.O.R.N. voor Doornroosje was gekozen omdat het een van meest industriële donkere bijna, fabriekachtige locaties van Nederland was met een fabelachtige goed geluid, wordt nu dezelfde keus gemaakt door de organisatie met dezelfde redenen. Omdat het lijkt of de tijd stil heeft gestaan in Doornroosje. Waar voor de meeste clubs dit een doodsteek zou zijn, is dat in het geval van Doornroosje juist een toegevoegde waarde. En P.o.r.n. is niet de enige die dit heeft opgemerkt aangezien Doornroosje dit jaar uitgekozen is tot de beste club van Nederland. T.T.S. is dan ook bijzonder trots als organisatie van P.O.R.N., dat ze na zeven jaar terug kunnen keren.

Waar de laatste editie van P.O.R.N. in teken van de Nederlandse scène stond met een "all dutch" line up, zal deze editie weer een ouderwetse P.O.R.N. worden met een hoop debuterende artiesten.

Waar menig organisator met handen in hun haar zitten omdat ze geen namen meer kunnen bedenken die niet tien keer per maand op andere feesten geboekt staan, heeft P.O.R.N. het weer voor elkaar om een programma samen te stellen waar menig terror liefhebber halsreikend naar uit zal kijken met namen als Nihil Fist (Praxis records) met zijn onvervalste powernoize core, Fist of Fury (H.I.V, Frankrijk ) en Armaguet Nad (S.O.D.O.M. Frankrijk) die garant staat echte Franse underground frenchcore en KTS:Bula, waar Igor ook een deel van uitmaakt, staat de line up garant voor pure underground in al zijn facetten.

Daarnaast mag ook uiteraard de UK gedeelte op P.O.R.N. niet ontbreken, naast Bryan Fury is onze good old dark scratch master Simon Underground weer aanwezig om zijn kunsten op P.O.R.N. vertonen. Uiteraard mag het kenmerk van P.O.R.N. niet ontbreken en is er zoals alle voorgaande edities een zaal waar de bpm barrière weer overschreden zal worden met Speedcore till drop, met mannen zoals the The Vizitor, Drokz, Bonehead en Bart Hard is herrie gegarandeerd.

De voorverkoop van P.O.R.N. zal per 15 augustus aanstaande van start gaan, in tegenstelling tot eerdere edities van P.O.R.N. gaat de voorverkoop dit keer alleen en exclusief via de website van Doornroosje. Directe voordeel wat dit voor de bezoekers oplevert is dat er geen fee meer betaald hoeft te worden. De kaarten kunnen door iedereen besteld worden en hiervoor is geen creditcard vereist. De kaarten kosten in de voorverkoop 20,00 euro en bij beschikbaarheid aan de deur 30,00 euro.

Complete Line Up
Area 1
Akira
Armaguet Nad
Bryan Fury
Drokz
Fist of Fury
KTS:Bula
Nihil Fist
Simon Underground
The Vizitor

Area 2
Adnoctum
Bart Hard
Bonehead
Dios
Element:ÐestructioN
Garong
King Pin
Nekompromat
Prince ov Darkness
Shifter
Soundwave
Stinger
Vexer

Rave-O-Lution

dinsdag 08 augustus 2006

1530 x gelezen