A.Zo Hard

1 September gaat het dan gebeuren de organisatie was er na lange tijd pas uit met de datum maar het is nu helemaal rond!! Een gratis hardcore evenement en de locatie is de triplo te sliedrecht geworden, zoals eerdere feesten van deze organisatie. Er is een arsenaal aan muziekgeweld voorbereid en de dj’s komen met de partymood en zijn van plan er een geweldige avond van te gaan maken.
Het is allemaal begonnen in 2005 toen er een feest genaamd Bassjunkies Allowed, voor de fun en de plaatselijke bevolking een onverwacht groot succes teweeg bracht, en daardoor het besef was om nog een feest te doen en nog een feest te doen en etcetera, nu is het inmiddels 5 feesten geleden en bezoekers uit heel nederland wachten de mensen ‘geduldig’ af op de volgende editie van deze organisatie. En 1 september gaat het dan gebeuren, een feest die kwa sfeer en muziekaal niveau zeker niet onder zal doen aan andere feesten in de omgeving met een grotere capaciteit en/of grotere namen in nederland.
Veel dj’s die op de in het verleden op Bassjunkies Allowed hebben gedraaid zijn uitgenodigd om te komen draaien in de 2 zalen boven en beneden aangevuld met vrienden en kennissen die ook bereid zijn om een lekker setje weg te geven voor deze speciale editie.

Zoals het gebruikelijk met Bassjunkies was en nu dus ook met A.Zo hard – A Wests verjaardagsfeestie, zal de bovenste zaal de nieuwere stylen binnen de hardcore vertegenwoordigen en beneden zaal de early en oldschool met eventueel ergens in het begin een vleugje jump. Beide zalen opbouwend tot een climax en knallend einde.
Beneden zaal word omgedoopt met de naam A.Zo hard - dat ze vroeger gingen, met de volgende dj’s:
Bass face(o.a. elements of bass) net als Nitram(o.a. Apocalypse Never) een talent uit de regio, Extor(o.a. Down Under) talentvol, producerend alswel als dj, Genius (o.a. Defqon1, Mysteryland) inmiddels 1 van de grootste van nederland en ook een bekende vanwege het 3keer draaien op Bassjunkies allowed en dus blij dat die er ook weer bij is, Spinal een dj die onbekende versteld zal gaan laten staan van zijn kunsten en speciaal hiervoor een setje zal neerzetten, Clive Barker(o.a. Energie, Beter dat je Springt) een dj die al langer meegaat ook in het vak en meerdere malen met succes een set neerzette op eerdere feesten, C-kay(o.a. Cityrave, 1000% hardcore) ook een bekende van eerdere feesten en na 1 keer helaas afwezig te zijn weer terug in Sliedrecht, Old-needle een veelzijdig technische dj en verder is er nog Pesshur ook zeer getalenteerd en die gaat een goud setje neerzetten, daar kan je vanuit gaan, na zijn energieke optredens in het verleden samen met confusion die deze avond allebei hun eigen setje neer gaan zetten, dat beloofd nog wat en dan heb je nog de mannen OCD wel bekend vooral van NRG events een goude gozer en top dj en datzelfde geld ook voor Lyrix bekend van Ruffneck alliance en nog veel meer en die gaan het geheel nog verder op ze kop zetten dan je op dat moment niet voor mogelijk houd, word dus knallen in deze zaal!

De volgde zaal hardcore/darkcore/industrial/terror oftewel A.Zo hard – Dat ze nu gaan, komen de volgende dj’s
Underground talent in spe, Inducer eveneens een talent, Moderator zichzelf steeds weer verbeterend kijken we hier ook weer na uit na zijn set, Stalker is een zeer sterke technische dj die al op vele feesten ze kunsten heeft vertoond en dat nog steeds doet, Vexer topgozer en altijd in voor in feest net als voorgaande dj’s aleens te gast op eerdere feesten van west venom industries. Dan hebben we onze 2 allround mensen Infector en Skeleton en samen vormen ze de Beukers en zullen ze nogmaals laten zien na eerdere optredens in Sliedrecht waarom ze zo populair zijn bij de ‘boeren’ van het hoge noorden, dan is er nog andere held uit Zuidland die voor de eerste keer een setje alleen, zal nu zijn draaikunsten gaan vertonen zonder Pesshur, maar zal zeker niet onderdoen voor eerdere bezoeken aan de regio, verder krijgen we nog onze man Xytec na alle bassjunkies gedraaid te hebben 1 van de betere dj’s, een technische dj met een eigen style, mensen die hem hebben horen draaien gaan helemaal los en dan is er ook nog een niet te missen dj ‘S’Pete, zeer gewaardeerd dj in de regio en langzaam daarbuiten ook een bekende aan het worden voor het grotere publiek, wat zeker terecht is. En en dan als laatste butt not least de held van Sliedrecht, dj Tha Dark Venom, die hardcore in sliedrecht nieuw leven in heb geblazen en die de boel helemaal los laat gaan en de bende knallend gaat afsluiten.
Alles ondersteund door Mc Joro en Mc West

Met deze toppers en jullie met een Hardcore hart, vroeger of nu en partymood is de hoop er dat dit een superavond gaat worden. Er word wel gescreened op het juiste feestpubliek, dus neem feest stemming mee en we gaan er met ze alle een knetter avond van maken.
De planning is gewoon een topsfeer en verwachten dat dit niet te missen valt.
Dit alles word aangevuld met enige entourage zoals danserresen en nog meer leuke bijkomstigheden.

Dit alles voor een luttelig bedrag van 0 euro, dus gewoon gratis!!

Als er enigszins intresse is in dit verhaal moet je zeker langs komen en geniet van een altijd gezellig ouderwets avondje, die we hopelijk met ze alle er van gaan maken!! Voor het geld hoef je het niet te laten en je het zal er ook zeker niet minder om zijn. Er zijn geen kledingvoorschriften dus hier over hoeft ook geen zorgen gemaakt te worden. Zoals meerdere regels verbonden aan de locatie..gewoon los dus!
Openbaar vervoer en parkeren is geen probleem, nabij een treinstation, zo’n 10 min lopen en genoeg parkeergelegenheid in de buurt zou dit allemaal goed moeten komen vanaf het centrum ook te herkennen aan de skyrose die in de lucht schijnt.

Tot 1 September, A.Zo.hard – A.Wests Verjaardagsfeestie

Bassjunkies Allowed

dinsdag 08 augustus 2006

1588 x gelezen