Jongeren gaan handtekeningen aanbieden aan burgemeester Heerlen

Dance-liefhebber Patrick Hermans (uit Simpelveld), initiatiefnemer van de handtekeningenactie voor het behoud van houseparty’s in Heerlen, gaat samen met Voorzitter Tim Weijers (Kerkrade) en Secretaris Iloy Goossen (Roermond), beiden van de Jongeren Nieuw Limburg, op dinsdag 16 december om 15.30uur de handtekeningen voor het behoud van houseparty’s aanbieden aan waarnemend burgemeester Lurvink van Heerlen. Hiervoor is vandaag telefonisch een afspraak gemaakt met de secretaresse van de burgemeester van Heerlen.

Er zijn zo’n 2500 handtekeningen opgehaald en zo’n 300 e-mails binnengekomen voor het behoud van houseparty’s In Heerlen. En dan hebben we het nog niet over de vele initiatieven die op websites ontstonden, aldus Tim Weijers voorzitter van de Jongeren Nieuw Limburg.

De jongeren hopen dan ook dinsdag in gesprek te komen met tijdelijk burgemeester Lurvink en hopen samen met hem tot een oplossing te komen zodat het besluit van hem teruggetrokken kan worden en de jongeren weer naar de feesten toe kunnen gaan in o.a. de Peppermill.

Jongeren Nieuw Limburg

vrijdag 12 december 2003

1775 x gelezen