Da Mouth of Madness deelt uit!

Het was oorspronkelijk niet de bedoeling, maar toch... nog 1 keertje. Da Mouth of Madness Birthday editie, The Infinity Gauntlet! Dit is voor de komende jaren echt de laatste. Iedereen tovert een birthdayparty uit de hoge hoed, vandaar de keuze om het te laten rusten. Nog wel een keer, maar dan echt om uit te pakken. Puur en alleen voor de mensen die achter Da Mouth staan. Want de onderliggende gedachte van een birthdayparty is altijd geweest: veel grote namen voor een goede prijs!

Vorig jaar was er de spetterende versie in Leeuwarden. Toch is er nu gekozen voor een andere lokatie, voor veel mensen is het een eind uit de buurt en ook dj’s met meerdere boekingen ervaren dit als lastig. Eén van de meest centrale lokaties van Nederland zal ingericht worden voor één van de gekste mc’s van het land. Happy Dayz in Culemborg is op 18 augustus 2006 the place to be, voor the Infinity Gauntlet!

Speciaal voor één van de vroege vogels heeft de organisatie een vette prijs klaarliggen. Uit de eerste 200 bezoekers zal er één worden uitgeloot. Deze gaat op een dag naar keuze naar een luxe hotel naar keuze inclusief een dinerbon. Want na een avond zoals deze zal zijn heb je behoorlijk behoefte aan rust, dat zal duidelijk zijn.

Nog even over de avond zelf nogmaals de dikke lijst met dj’s en dat alles voor maar een tientje!

Area 1
100 Kilo Maarten, Angerfist, Bass-D, Buzz Fuzz, C-Rob, Catscan, Champ-e-on,
D-Spirit, D-Spirit, Dana, DaY-már, Deimos, Evil Activities, Headache, J.D.A., Jokey, Korsakoff, Luna, Lunatic & Miss Hysteria, Nosferatu, Omar Santana, Outblast Partyraiser, Pila, Predator, Re-Style, Rudeboy, Serial Killaz, The Guardian,
The Scientist, Tomcat, Uzi, X-ess

Area 2
Baba, Berry, Brightness, Clive King, D-jay Alias, Da Pauli, Deaz D, Dr. Rude, Marlin, Micha B, Noizer, Norman, Paralizer, Penoze, Petrov, Sunny D, Vecino, Viruz

Area 3
Defendor, Dizzy, Endonyx, Little terror man, Noisekick, Ominous, Sequence,
Syndrome (radio balans), The Vizitor, Toto, Xtrecist.

Mc’s: Apster, Da Syndrome, Renegade, Drip, Ruffian, Syco, Double T en natuurlijk de baas zelf, Da Mouth of Madness!

MC Double T

woensdag 02 augustus 2006

1562 x gelezen