Earthquake: reincarnation Germany 2006

De reincarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland plaatsgevonden.
Zoals eerder aangekondigd zal er een speciale editie in Duitsland plaatsvinden midden in het Ruhrgebiet. De megaclub Rheinwerk in Duisburg zal op Zaterdag 21 oktober de uitvalsbasis zijn voor deze 12 uur durende editie van 20.00 tot 08.00! Duisburg is slechts op 20min afstand van Venlo en is zeer centraal gelegen waardoor ook de Nederlandse party liefhebbers zeker de mogelijk hebben om deze editie te bezoeken.
Voor deze editie heeft de organisatie gekozen voor een line-up waarin een mix van Duitse en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. Zo zullen meer dan 50 artiesten hun kunsten vertonen verdeeld over 3 areas!
De locatie Rheinwerk heeft een zeer goed geluidssysteem maar de organisatie zal voor de zekerheid extra geluid bij plaatsen waardoor er 100% zekerheid bestaat dat er een bepaald volume gehaald kan worden.
Het decor en de aankleding van de locatie Rheinwerk is ideaal te noemen. De manier waarop deze oude fabriek met werkplaats voor treinstellen (die er nog staan!!) om is gebouwd is erg uniek en met deze industriële look uitermate geschikt voor deze Earthquake editie. Naast deze sfeer zal de laser en light show een perfecte combinatie zijn.
Het zal duidelijk zijn dat ook hier weer talloze decoraties aangebracht zullen worden waarbij er regelmatig entertainment acts worden gepresenteerd.

Tickets:
Tickets voor deze editie zijn voor slechts Euro 16,00(ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketbox verkooppunten in Nederland en normale verkoopadressen of online via www.u-h-m.com , www.eventim.de en www.ticketbox.nl. Ter info: tijdens dit evenement kan men gewoon munten/drinkcoins kopen waarmee dranken kunnen worden afgerekend. Er is dus geen verplichting met kaartsystemen in tegenstelling tot sommige andere locaties.

Overige info
Tijdens dit evenement zal er ook weer een UHM stand aanwezig waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden ism Sinister record shop. Ook Cavello zal met stand vertegenwoordigd zijn.
Voor de vaste bezoekers van Rheinwerk zal het wel bekend zijn maar er is een speciale Rheinwerk party bus shuttle die vanaf 21uur elke uur vanaf station Krefeld Hbf & station Duisburg HBF richting Rheinwerk zal rijden. Natuurlijk zal deze bus ook weer retour rijden volgens hetzelfde schema vanaf 06uur. Kijk voor meer informatie op www.rheinwerk.info
Via www.u-h-m.com en www.earthquaketour.nl kun je alle uitgebreide info nog eens nakijken.

Underground House Movement

zaterdag 19 augustus 2006

1434 x gelezen