AudioCare voor KWF kankerbestrijding

6 oktober 2006 is het tijd voor AudioCare! Een feest voor het goede doel, namelijk KWF kankerbestrijding. Je zult je misschien afvragen waarom? Hier het verhaal:

Begin dit jaar werden wij als organisatie geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker. Jeroen, de oprichter van Hornycrew Events leed aan kanker. Echter Jeroen bleef zoals altijd positief & vrolijk, en de rest van de organisatie leden ook! We bleven doorgaan met het organiseren van feesten in Discotheek Rumours te Leeuwarden.

Na enige tijd ontstond het idee om een feest te organiseren waarvan een deel van de opbrengst naar het kankerfonds ging. Vol goede moed gingen we aan de slag, DJ’s regelen, geluid, locatie, decoratie noem het maar op, alles wat komt kijken bij het organiseren van een evenement passeerde de revue.

Totdat op 28 augustus j.l. ons het verschrikkelijke bericht bereikte dat Jeroen was overleden aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. Een klap recht in ons gezicht. Hoe nu verder zonder Jeroen? De drijvende kracht achter Hornycrew Events. We besloten de koppen bij elkaar te steken. We moesten en zouden dit evenement realiseren! Zo had Jeroen het gewild, en zo wilde wij het zelf ook. Met de steun van vele sponsors is het ons dan toch gelukt om dit evenement van de grond te krijgen!

Op vrijdag 6 oktober is het zover! Decor is de discotheek Rumours te Leeuwarden. Hier word vanaf 22.00 uur ‘s avonds tot 6 uur in de ochtend non-stop geknald! Voor Jeroen, en natuurlijk voor het kankerfonds. Want niemand verdient deze ziekte, en door het kankerfonds te steunen hopen wij dat bij vele mensen, jong of oud, deze ziekte in de toekomst kan worden voorkomen!

Discotheek Rumours is deze avond verdeeld in 3 zalen, de Mainstage (achterzaal) zal worden gevuld met hardstyle, de Hardstage (voorzaal) zal vol worden geknald met keiharde hardcore, en tot slot de Battle Edition (1ste etage). In deze zaal zullen verschillende DJ’s, grote namen en lokaal talent het tegen elkaar opnemen! Dat wil je niet missen!

We hebben onder andere grote namen als Pila, Alpha² (Alpha Twins), Partyraiser, Noizefucker, Tha Playah, Miss Hysteria, Lunatic & DaY-Már weten te strikken voor AudioCare.

Daarnaast zijn natuurlijk ook een aantal local hero’s van de partij, zoals: Da Pauli, Maddmaxx, Da Ganzez, G-Protection, Wicked DJ Team, Mizle en anderen.

Voor de complete line-up en indeling van de zalen kijk je hier: http://partyflock.nl/party/65422.html

Met deze aansprekende line-up hopen we dat we veel partygangers zullen trekken zodat we aan het eind van de avond veel geld kunnen doneren aan het kankerfonds. Want daar gaat het vanavond allemaal om! Het kankerfonds, en een kwalitatief goed feest, waarbij jullie helemaal uit jullie dak kunnen gaan op de beste hardcore, hardstyle & oldschool beats!

Kaarten kosten in de voorverkoop 10,- We raden je aan om in de voorverkoop alvast een kaartje te halen. Dit bevordert de doorstroming bij de deur op 6 oktober, en je loopt niet de kans dat je er straks niet meer inkomt als alles is uitverkocht. Kaarten aan de deur gaan weg voor dezelfde prijs. Dus neem de moeite om vandaag of morgen even langs Rumours te rijden/lopen/kruipen en daar je kaartje alvast op te halen! Wees er snel bij want op=op!

HornyCrew

donderdag 21 september 2006

1509 x gelezen