Dynamo GBBR - Een jaar later

Dynamo heeft een succesvol hardcore jaar achter de rug, middels dit persbericht worden de plannen voor het komend jaar bekend gemaakt. Net als afgelopen seizoen zullen alle hardcore-stromingen tijdens de GBBR feesten aan bod komen middels themafeesten. Nieuw is dat er meer aandacht gegeven gaat worden aan artiesten die hun eigen specifieke sound willen laten horen zonder compromis. Zaal 2 zal iedere keer ook een andere harderestijl ten gehore brengen zoals Jump of hardtechno/Schranz.

Stamphal

De stamphal avonden zullen iedere eerste en derde vrijdag van de maand het hardcore gehalte in eindhoven op peil houden. Nieuw voor de stamphal-avonden is dat er regelmatig een bekende gast-dj zal komen draaien. Verder zijn er plannen voor een schranz/hard-techno/industrial-concept. De organisatie staat altijd open voor ideeën van het publiek, dus laat je horen via de mail of op onze site: www.gbbr.nl

GBBR Een jaar later (the burpday edition)

Het concept GBBR bestaat alweer één jaar. Na 3 GBBR-edities en een hoop decibellen later, is het tijd voor editie 4. Deze zal plaats vinden op 14 oktober aanstaande. Net als vorig jaar word dit het verjaardag van dj Endonyx met het verschil dat er nog eens 4 jarigen extra zijn dit jaar, namelijk residents Phasor, Antrax en Fintex en GBBR zelf natuurlijk. Bevriende collega-dj's zoals Buzz Fuzz, Vince, Bass-D, Predator en nog veel meer zijn voor deze editie uitgenodigd om mee te feesten en hun beste platen te draaien. Nieuw is dat jump stijl ook een zaal krijgt tijdens GBBR, Dat zal gedraaid worden in de altijd gezellige atrium-zaal wat ook een mooie uitzicht geeft op het levendige centrum van Eindhoven door de enorme glazen zijwand van het dynamopand. Namen als Robbie Magura, Pita, Freeze, John Harrington en Tecknoiz, Vecino, DNS en Dweazle zullen het feest compleet maken. Ook het beruchte Dynamo geluidssysteem zal deze editie weer flink van zich laten horen.

Online ticketverkoop
Via de nieuwe site (www.gbbr.nl) is er de mogelijkheid om kaarten online te bestellen. Dit is vooral handig voor mensen die van ver komen. Daarnaast is het nog altijd mogelijk om je kaarten bij de Dynamobalie te kopen.

Gbbr

vrijdag 22 september 2006

1602 x gelezen