Happy Classics & Oldstyle Rave Classics

Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Vrijdag 13 oktober zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij de dj’s Bass-D, Fixxit en het duo Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.

Sommige mensen zullen zich afvragen wat het verschil is tussen Happy Classics en de populaire Oldstyle Rave Classics feesten. Laatst genoemde feesten bestonden uit twee helften. Het eerste deel werden er classics gedraaid en het tweede deel early hardcore. Het concept van Happy Classics is vooral gericht op dat eerste deel, wat betekent dat de avond in het teken staat van houseclassics, acid en oldstyle uit de periode van 1988 tot 1993.

Naam: Happy Classics
Datum: Vrijdag 13 oktober 2006
Lokatie: Patronaat (kleine zaal)
Tijd: 22:00 tot 03:45
Kaarten: 10 euro (via happyclassics@hotmail.com)
Minimumleeftijd: 18 jaar

Maar er is meer goed nieuws. Na een kleine pauze is Oldstyle Rave Classics weer terug in de grote zaal van het Patronaat. We willen nog niet teveel verklappen, maar vrijdag 17 november zal de volgende editie zijn. Bezoekers kunnen onder andere genieten van een lasershow van 2,5 Watt en de line-up zal er niet om liegen. De datum waarop de kaartverkoop begint zal binnenkort op www.Cuup.nl bekend worden gemaakt. Voorgaande edities waren in de voorverkoop al uitverkocht dus houd de site goed in de gaten!

Cuup.nl

maandag 02 oktober 2006

1446 x gelezen