Distorted Views

Dat hardcore door de jaren heen steeds duisterder en rauwer is geworden is bij iedereen bekend. Op vele feesten en festivals zie je dan ook de beruchte Darkcore & Industrial area's steeds vaker verschijnen. Niet voor niets, want de artiesten die deze stroming een warm hart toedragen, zijn stuk voor stuk mensen met een visie, en beheersen de krachten van het mixen als geen ander.


Toen BKJN Events en Unexist aan de praat raakte over hoe deze Italiaanse pionier dacht over de toekomst van onze geliefde hardcore scène, was hij daar heel duidelijk in.

De toekomst zal er uit gaan zien, zoals de weg die hij al is ingeslagen. Duister en hard met een vleugje diepgang. Al snel ontstonden er ideeën en de stap was snel gemaakt. Distorted Views moet niet het zoveelste evenement worden dat de hedendaagse hardcore brengt, maar zal een kijkje geven achter de schermen van de producers en artiesten die bezig zijn met de toekomst.

Distorted Views brengt dan ook een scala van artiesten die nog veel van zich zullen laten horen en stuk voor stuk op hun eigen manier een stempel drukken op de hedendaagse scène. De line up, samengesteld door Unexist heeft dan ook een paar verassende namen. Tevens zal er naast de gewone opstelling ook een speciale scratch dj booth komen te staan waar heren als Lenny Dee, The Dj Producer, Manu le Malin en natuurlijk Unexist zelf dankbaar gebruik van zullen maken. Alsof dit nog niet genoeg is staan er ook een aantal live acts geprogrammeerd die je niet elk weekend kunt zien. Zo zal hellfish een speciale live set ten gehore brengen en maken de Italiaanse jongens van DT6 pas voor de tweede keer in Nederland hun opwachting.De complete line-up ziet er als volgt uit:

Distorted Views – future hardcore

Promo

Tieum (fr)
Lenny Dee (usa)

Manu le Malin (fr)

Enzyme X

Tommyknocker (it)

D- passion

The Dj Producer (uk)

Satronica (usa)

Unexist (it)
Peaky Pounder

Hellfish live (uk)

Ophidian live
Dt6 live (it)

Unexist is natuurlijk ook nog onder een andere naam bekend. In zijn vroege DJ jaren was het vooral Jappo die de klappers maakte. Om niet alleen naar voren te kijken, maar ook een plekje in het hart vrij te houden voor de tijd waarin het allemaal begon, zal er in area 2 juist een blik naar het verleden worden geworpen. Echte Early Hardcore voert hier dan ook de boventoon, vrienden van Unexist en zeer gerespecteerde artiesten staan deze nacht voor je klaar.De programmering ziet er als volgt uit,

Distorted Memories – early hardcore

Vince

Buzz Fuzz

Neophyte

Claudio Lancidhouse (it)
Nosferatu

Smurf (uk) special early rave set
Jappo (it)
Ravehard

Reiner

Eek

Ocd

Hosted by: Mc Mouth of Madness

Uitgerekend op de elfde van de elfde zal de Happy Dayzz te Culemborg elf uur lang garant staan voor de vetste beats. Verwacht de geluidsinstallaties en lasershows van afgelopen Noisekick’s veroudering proces in combinatie met de Darkcore van 2007.Dit wordt een nacht die je niet wil missen. Distorted Views is coming…

Beter luister je niet

Vanaf oktober zal er iedere laatste dinsdag van de maand een radioshow te beluisteren zijn van en door de artiesten en organisatie van bkjn events. Speciaal voor Distorted views zal er een uitzending zijn op dinsdag 31 oktober. Met daarin prijsvragen, nieuwtjes en veel, heel veel darkcore. Natuurlijk is Unexist deze avond ook aanwezig om een setje weg te geven.

Luisteren kan je via: www.hardcoreradio.nl.

Info: Vanaf 4 oktober zullen de kaarten á € 23,50 ex fee te verkrijgen zijn bij alle Ticketbox verkooppunten en Free Recordshops. De minimale leeftijd in de

Happy Dayzz is 16 jaar.

Beter kom je niet

zondag 01 oktober 2006

1576 x gelezen