Smurfenland

Nog een weekje en dan is het vrijdag 27 oktober, de dag dat de derde editie van Smurfenland is in de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan. Cuup en GGM zullen hier met behulp van het enthousiaste publiek de verjaardag van Smurf vieren. Op Smurfenland lopen de bezoekers met een glimlach op hun gezicht en worden de hardere stromingen van de scene met elkaar vermengd. Bijna 1000 feestgangers zullen compleet uit hun dak gaan op muziek die varieert van stevige early hardcore, rauwe hardcore en duistere darkcore, tot de hardste terror en de beste speedcore. Er zijn weer een paar grote nationale en internationale namen uit de scene uitgenodigd om een plaatje te komen draaien. Naast de artiesten komen er ook weer vele fans mee uit Engeland en Schotland. Deze “Gabba Travellers” weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen.

Bij het verschijnen van dit nieuwsbericht zijn er nog een paar VIP kaartjes beschikbaar. Een VIP kaartje geeft net als een gewoon kaartje toegang tot het feest, maar geeft als extra dat de bezoeker ook toegang heeft tot het VIP gedeelte waar ook de artiesten komen. Tevens krijgen deze mensen de nieuwe dubbel cd van Temple of Terror, speciaal gemixt door dj Smurf. Deze cd zal volgende maand in de winkel liggen. De VIP kaartjes zijn te bestellen via info@cuup.nl en kosten 25 euro per stuk. Gewone kaartjes zijn via alle verkooppunten van Ticketservice verkrijgbaar voor 13 euro en ook aan de deur zullen voldoende kaarten beschikbaar zijn.

De bovenzaal is ingericht als Mixed Area. Hier kunnen de mensen die de muziek van beneden allemaal even teveel wordt bijkomen onder het genot van hedendaagse hardcore en darkcore, maar ook van andere aan hardcore gerelateerde muziekstromingen. Zo zullen Smurf en The Rapist samen een early hardcore set gaan neerzetten, en zal UEP (Use Ear Protection) een experimentele hardcore set draaien. De organisatie zal de bezoekers niet langer in spanning laten en maakt hierbij de draaitijden bekend van de grote zaal, die volledig in het teken zal staan van de beruchte Judgement Day feesten uit Groot-Brittannië:

22:00 – 23:00 Lunatic & Miss Hysteria
23:00 – 24:00 Obsession
24:00 – 01:00 Deathmachine
01:00 – 02:30 Smurf versus Speedfreak
02:30 – 03:30 Rigamortis (live)
03:30 – 04:30 Angerfist (dj-set)
04:30 – 05:30 Adventurous Adam
05:30 – 07:00 Bonehead versus Angernoizer

Het zou leuk zijn als iedereen weer zijn best doet om er grappig uit te zien, en om dit een beetje te bevorderen is er een prijs voor de best geklede smurf en smurfin. Ook zullen er een aantal smurfenmutsen te koop zijn bij de kassa, maar deze oplage is beperkt, dus er wordt aangeraden van te voren zelf op zoek te gaan naar een leuke outfit. Misschien wordt jij wel uitgekozen om blauw geschminkt te worden!

Cuup.nl

woensdag 18 oktober 2006

1649 x gelezen