Die-Hard nieuws

Het heeft weer even geduurd, maar het resulstaat mag er wezen (al zeg ik het zelf...). De nieuwe site staat online en met deze site ondergaat Die-Hard ook een paar veranderingen. Allereerst wordt er hard gewerkt aan Die-Hard hellraiser edition, wat 29, 30 en 31 mei zal plaatsvinden. Daarnaast komt er een Die-Hard party met I Hate Trance in de Axl op 26 maart. Als laatste zal er geprobeerd worden elke maand vanuit Die-Hard i.s.m. underground for ever een busreis naar een willekeurige party in Nederland of buitenland te organiseren. De eerste hiervan is naar P.O.R.N. op 13 februari.

Die-Hard Weekend (hellraiser edition)

29 mei is het weer zover. De PBH in Zuidlaren zal in het teken staan van hellraiser. Die-Hard organiseerd wederom een Die-Hard weekend op bungalowpark de bloemert. Het ultieme weekend voor wie de hellraiserparty niet genoeg vindt en een weekend lang wilt feesten. We verblijven in 6 persoonsbungalows. Op zaterdag- en zondagmiddag zal op het park een pre- en afterparty gehouden worden. Per bus wordt iedereen vervoert tussen het bungalowpark en de party hellraiser in de PBH.

De line-up voor de twee dagen:Damage
Miss Hysteria vs Lunatic
Reflect
Catscan
Dione
Ozymandias
Noizefucker
Syndrome
Noisekick (live).

29-30-31 mei. 2004
Locatie: de Bloemert, Midlaren
Aankomst: za. 29 mei. 12.00-14.00
Vertrek: ma. 31 mei. voor 10.00
Price: 95 euro p.p.
(570 euro 6 pers. bungalow)
excl. ticket hellraiser.
Meer informatie en aanmelden: http://www.die-hard.nl

I Hate Trance vs Die-Hard

De City Hall, beter bekend als Axl of Arena, in Utrecht zal na bijna 2 jaar de kade weer laten trillen. Op vrijdag 26 maart zullen 2 zalen gevuld worden met de beste hardcore dj's. In deze locatie is lange tijd hardcore verboden geweest, omdat er bij het laatste feest teveel nazi's zouden zijn. Nu is het onze beurt om te bewijzen waar hardcore werkelijk voor staat: FEESTEN.

Vrijdag 26 maart 2004
City Hall (voormalig AXL/ARENA), Utrecht
2 area's met early rave, industrial, hardcore, darkcore en terror
DJ's: nog niet bekend
Tijden: 22.00 - 06.00
Prijs: 15 euro, alleen deurverkoop
Meer informatie: http://www.die-hard.nl en http://www.ihatetrance.nl

P.O.R.N. busreis

Op 13 februari wordt P.O.R.N. in de Wall (Weelde, belgie) gehouden. Omdat voor velen de Wall slecht te bereiken is, zal vanuit Utrecht via Rotterdam een bus naar dit evenement rijden. Om 19.45 zal de bus in vanaf Utrecht Jaarbeursplein vertrekken naar Rotterdam centraal. Om 21.00 vertrekt de bus vanuit Rotterdam naar de Wall.
Kosten (bus + entree P.O.R.N.) bedragen 45 euro p.p.
Meer informatie en aanmelden: http://www.die-hard.nl

Die-Hard

zondag 25 januari 2004

1616 x gelezen