TerrorWorld, 10 years and still counting, UPDATE!

In het eerdere persbericht is er al uitgebreid bij stilgestaan, het 10-jarig bestaan van de internetcommunity TW Magazine, in het verleden bekend onder de naam TerrorWorld. Een mijlpaal, waar zeer zeker niet onopgemerkt aan voorbij gegaan kan worden. Het leek de volledige crew van TW Magazine passend om iets te organiseren voor de trouwe bezoekers van het magazine en voor een ieder die van een feestje houdt.

Vandaar dan ook het geplande evenement, TerrorWorld, 10 years and still counting!. Er werd gezocht naar een stijlvolle locatie om dit te organiseren en deze werd ook gevonden. Danceclub Tropicana in Rotterdam is de ideale plek om zoiets te organiseren. Met twee mooie zalen kan er hier een perfect onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende stijlen.

Op 9 december aanstaande zal er in de hoofdzaal hardcore, industrial en darkcore uit de speakers denderen. De bovenzaal zal ingericht worden met een knipoog naar het verleden, echte classics tot aan early hardcore. Voor de volledigheid nog even de behoorlijke lijst met Dj’s: Dj Partyraiser, Dj Niel (live), Placid K., Mr. Sinister vs. Dj Wizard, Omar Santana, Dj Jokey, Dj Lunatic vs. Miss Hysteria, Dj Kristof & Mc Chucky, Art of Fighters (live), Dj Jappo aka Unexist, Dj Isolator(Winnaar Dj Contest), Red Alert, Pat C., Boris Valeo vs. 100 Kilo Maarten, The Vinyljunk, Dj Bass-D, Waxweazle, Dj Reiner, Dj Redrum en 2 O'Clock Ron.

De mensen die scherp hebben opgelet, zien hier twee nieuwe namen staan, Dj Redrum en Dj Isolator. Uit de vele inzendingen heeft de redactie van TW Magazine twee winnaars gepikt. Puur op basis van kwaliteit. Dj Redrum heeft een kwaliteitssetje uit de oude doos getoverd, een werkelijk genot voor het trommelvlies, het ware oldschoolgevoel is perfect overgebracht op de luisteraar. Dj Isolator heeft met zijn inzending laten zien dat er meer is dan alleen de gevestigde orde. Een erg goede mix-techniek in een passend tempo. Het niveau van de inzendingen was over het algemeen hoog en de organisatie wil een ieder die mee heeft gedaan, en niet heeft gewonnen, heel veel succes wensen.

Je ziet het, TerrorWorld, 10 years and still counting! wordt georganiseerd door liefhebbers, voor liefhebbers. Alle mensen achter de schermen van TW Magazine werken op vrijwilligersbasis en houden de site al 10 jaar draaiende. Alleen dat al is een ideale reden voor een optimaal feest!

De kaartverkoop loopt al een tijdje, via de verkoopkanalen van Ticketbox (zie www.ticketbox.nl voor meer info), Primera en Free Record Shop. Er zullen ook nog kaarten aan de deur verkocht worden. De organisatie hoopt dat iedereen bijdraagt aan een superavond om niet snel te vergeten.

Tot de 9e december!

TW Magazine

zaterdag 02 december 2006

2284 x gelezen