Multigroove - The New Year's Rave

Na de vele speculaties omtrent Oud & Nieuw, is nu officieel bekend dat Multigroove ook dit jaar haar befaamde New Year's Rave organiseert in het hartje van onze hoofdstad. Met deze New Year's Rave kijkt Multigroove terug op het bewogen jaar 2006, om het oude jaar vervolgens op een volwaardige en verdiende manier af te sluiten en een nieuw en veelbelovend 2007 luidruchtig in te luiden.

Zeker tijdens de jaarwisseling speelt de sfeer een absolute hoofdrol. Daarom is gekozen om op de broedplaats waar legendarische feesten als Queensday en Queensnight, de New Year's Raves, Mushroom en No Bullshit hun oorsprong vonden, het nieuwe jaar in te knallen; De roemruchte Rozengracht 133. Nergens anders in het centrum van Amsterdam vind je immers deze intense sfeer en zoveel interactie tussen DJ en bezoekers. Traditiegetrouw zal deze nacht van Oud op Nieuw hier gepaard gaan met een flinke dosis onsterfelijke Multi-knallers uit het roemruchte verleden van Multigroove en de spijkerharde Hardcore van vandaag en morgen.

Dit zijn de DJ’s die je uithoudingsvermogen van 21.00 tot 05.00 uur weer op de proef zullen stellen met de beste Oldskool, Hardcore, Rave en Freestyle sounds:

Bountyhunter (Bonzai, BE)
Micha B (Multigroove, NL)
Buzz Fuzz (Multigroove, NL)
Champ-E-On (Multigroove, NL)
Dano (Multigroove/ Mokum, NL)
Jeroen Flamman (Multigroove/ Mokum, NL)
Abraxas (Multigroove/ Mokum, NL)
Bass D. (Masters of Hardcore, NL)
Thundergods of Asgard (Hellbound, NL)
Jordens a.k.a The Rapist (Hellbound, NL)

Special Treatment:
Zorg dat je op tijd binnen bent en proost met Multigroove mee op het nieuwe jaar met een koel glas champagne. Vroege vogels krijgen namelijk tot middernacht een gratis Special Threatment! Denk hierbij aan champagne, rolled joints, Happy Hour, lekkere hapjes én... een gratis kaartje voor “DB”; Dano’s Birthday-bash op 3 februari in de Rozengracht 133!

Tickets:
Presale tickets zijn vanaf zaterdag 2 december te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 21,75 Euro. Schrijf je je nu echter in als Multigroove Member, dan profiteer je van een aantrekkelijke korting op de kaartjes die je op 2 december tijdens No Bullshit kunt kopen.

Multigroove

vrijdag 01 december 2006

1533 x gelezen