TerrorWorld, 10 years and still counting! gaat niet door

Tot onze grote spijt moeten we iedereen mededelen dat het evenement voor aanstaande zaterdag is afgelast. De reden waarom dit persbericht zo laat bekend wordt gemaakt, is omdat er nog met man en macht naar een oplossing is gezocht om het feest alsnog door te kunnen laten gaan, dit was echter tevergeefs.

De oorzaak ligt in een samenloop van omstandigheden. Zo konden de bezoekers geen kaartjes halen bij Ticketbox, Primera en Free Record Shop, ten gevolge van een onjuiste tenaamstelling. Hierdoor was de voorverkoop totaal de mist in gegaan. De mensen die het zijn gelukt om toch een kaartje te kopen, kunnen deze na het weekend retourneren en hun geld terugkrijgen.

De organisatie van het feest benadrukt met klem dat de fout absoluut niet bij Danceclub Tropicana of bij TW Magazine zelf ligt. TW Magazine staat geheel los van de organisatie van het evenement; het feest was namelijk uitbesteed aan derden. Voor de winnaars van de Dj-contest is er reeds een vervanging feest geregelt waarop ze hun kunsten mogen gaan vertonen.

TW Magazine wil graag alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij het verspreiden van flyers en posters. Vanzelfsprekend zal TW Magazine gewoon doorgaan met waar ze al 10 jaar mee bezig is: het maken van fotoreportages, verslagen, recensies, bijhouden van de agenda en het plaatsen van de laatste nieuwtjes uit de scene.

TW Magazine

vrijdag 08 december 2006

1408 x gelezen