Digital Hardcore 2

Op de eerste vrijdag van 2007 zal Picturewessel het concept Digital Hardcore wat twee jaar geleden begon voort gaan zetten met Digital Hardcore 2! De dj`s zullen ervoor gaan zorgen dat de Utrechtse grachtjes het zwaar te voorduren gaan krijgen. Naast hardcore is er ook plaats voor o.a. jump, speedcore, tekno en terror. Voor deze harde geluiden is de Club Poema een geschikte locatie en voor het openbaar vervoer hoef je maar 5 minuutjes te lopen naar Utrecht Centraal Station, ideaal!

Digital Hardcore 2 zal op vrijdag 5 Januari 2007 een comeback party worden voor de organisatie. In het jaar 2006 is de website waar veel foto`s op stonden tijdelijk offline geweest en werd Picturewessel overspoeld met e-mail`s met vragen waar dit alles was gebleven en of deze nog online zou komen, het antwoord hierop is JA! In 2006 is de website opnieuw online geplaats en worden al de foto`s die door de fotografen zijn gemaakt overgezet naar de nieuwe server. De webmaster`s zijn met man en macht aan de slag gegaan om de foto`s op de nieuwe server te plaatsen, dit zal eind december / begint januari voltooid zijn.

Op Digital Hardcore 2 zullen maar liefst 11 dj`s, een MC, een mooie locatie en extra`s zoals een laser beamer de avond voor jou compleet gaan maken! Picturewessel heeft vanaf dag één dat er met het concept is begonnen rekening gehouden dat er niet veel ruimte is in de portemonnee na de dure maand december. Daarom is er besloten om naast een goede line-up een lage entree prijs te handhaven van maar €12,50!

Dat Digital Hardcore 2 voor jou niet veel kost zegt helemaal niets over de artiesten die Picturewessel heeft geselecteerd om de avond tot een succes te maken.

Zo is Syndrome een artiest welke we een lange tijd niet hebben kunnen horen, Syndrome stond op evenementen zoals Fucked up tempo en domineerde met zijn hardcore set`s verschillende edities van Disturbed. Nu mag Syndrome uit zijn winterslaap komen en dat zal deze avond echt niet ongemerkt voorbij gaan, zorg dus dat je erbij bent! DJ Outblast zal niet ontbreken op deze come-back party van Picturewessel. Outblast weet met zijn kunsten achter the wheels of steel heel goed wat hij moet doen om voor jou een onvergetelijke avond te bezorgen in dit nieuwe jaar, Outblast stond op o.a de podia’s van bijvoorbeeld Thunderdome 2006 en Project: Hardcore.nl! Digital Hardcore 2 zal afgesloten worden met kei en kei harde terror van Noizefucker en Vageman, deze twee heren zullen zorgen dat alles wat je kwijt wilt van het jaar 2006 nu in de vloer kan gaan stampen, de voegen van de Club Poema zullen het heel zwaar gaan krijgen!

Het nieuwe jaar 2007 begint voor jou op Digital Hardcore 2, en o já, niet onbelangrijk; naast deze comeback van de organisatie Picturewessel zal dit ook de verjaardag zijn van de oprichter, ook wel Wessel genoemd, hij zal op 03-01-2007 alweer 21 jaar worden!

Picture Wessel

zondag 17 december 2006

1704 x gelezen