Earthquake: reincarnation Belgium

De reincarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland en Duitsland plaatsgevonden.
Het was al even aangekondigd in 2006 dat het concept ook Belgie zou aandoen. Echter door de drukke agenda in (Hardcore)evenementenland en de planning van de locatie was dit uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Het was ook al duidelijk voor welke locatie gekozen is en waar de voorkeur van UHM heenging. De organisatie kan nu met trots melden dat de Club Koloso in Lokeren , beter bekend als de voormalige Cherrymoon, de uitvalsbasis zal worden voor deze Belgische Earthquake editie. Met deze staat van dienst voor de housescene algemeen en het daarbij behorende verleden van de Cherrymoon in ons achterhoofd kan het bijna niet anders dat dit een knaller van een evenement gaat worden. Voor sommigen onder ons zullen de Thunderdome, Hellraiser en Shadowlands tour edities gehouden in deze locatie nog wel bekend zijn.
Deze club in Lokeren is zeer goed bereikbaar en bekend bij de Belgische partyliefhebbers maar ook de Nederlandse bezoekers zullen de route naar Lokeren nog in hun geheugen hebben zitten en daardoor de weg nog steeds weten te vinden naar deze locatie
Voor deze editie heeft de organisatie gekozen voor een line up waarin een mix van Belgische en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. Zo zullen meer dan 25 artiesten hun kunsten vertonen verdeeld over 2 areas!
De Present area (main) zal natuurlijk in het teken staan van de hardcore en darkcore in tegenwoordige tijd. De organisatie heeft hiervoor de toppers uit de huidige internationale hardcore scène weten te contracteren.
In de History area zullen alleen de echte hardcore klassiekers, classics en early rave sounds te horen zijn. Ook hier heeft de organisatie een aantal exclusieve toppers op dit gebied weten te contracteren.
De locatie heeft een uitstekend geluidsysteem maar de organisatie zal op “save” spelen en dus ook hier extra geluid bij plaatsen.
De techniek, lightshow , lasershow, decor en de totale aankleding van de locatie is uniek te noemen.
Het zal duidelijk zijn dat ook hier weer talloze decoraties aangebracht zullen worden waarbij er regelmatig entertainment acts worden gepresenteerd.

Tickets:
Tickets voor deze editie zijn voor slechts Euro 16,00(ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de Fnac verkooppunten in België en de Ticketbox verkooppunten in Nederland en normale verkoopadressen in België en Nederland of online via www.u-h-m.com , www.fnac.com en www.ticketbox.nl. De officiële ticketverkoop zal starten op 17 februari 2007.

Overige info
-Er zullen gratis pendelbussen worden ingezet vanaf het Station in Lokeren dat slechts op 3km afstand gelegen is van Club Koloso. Meer hierover zal spoedig bekend worden gemaakt.
-De complete line up van dit evenement zal op 15 februari bekend worden gemaakt.
-De eerste 50 bezoekers ontvangen een gratis mega Poster van dit evenement.
-Tijdens dit evenement zullen er een aantal stands aanwezig zijn waaronder een UHM stand waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden ism Sinister record shop.

Underground House Movement

woensdag 07 februari 2007

1502 x gelezen