One Man, Half Machine

Ruim een jaar na het 12,5 Year Jubileum Project slaat Partyraiser opnieuw genadeloos toe in de ruigste en meest roemruchte Hardcore locatie van NederlandP: de Borchland Hallen in Amsterdam. Op 28 april 2007 bundelt hij voor de tweede keer de krachten met Multigroove en worden alle registers open getrokken om de vorige editie zowel muzikaal als qua beleving te overtreffen metOne Man, Half Machine, Project 2.

Partyraiser is op dit moment nog steeds de meest populaire DJ in de scene met voor het derde jaar op een rij de meeste boekingen achter zijn naam met optredens op feesten als Thunderdome, DefQon.1, In Qontrol, Decibel, Masters Of Hardcore, Megarave, Ghosttown, Project Hardcore, Hellbound etc. Zijn succes dankt hij aan zijn snelle mixtechniek, zijn originele platenkeuze en zijn fans, voor wie hij in zijn drukke schema waar en wanneer dan ook veel tijd vrij maakt. One Man // Half Machine, Project 2 presenteert hij dan ook als blijk van waardering voor zijn fans, familie, vrienden, collegas en alle anderen die Hardcore een warm hart toedragen.

De Borchland Hallen behoeven eigenlijk geen toelichting meer; Nergens anders in Nederland vind je een locatie waar de rauwe underground sfeer zo voelbaar aanwezig is en waar zo loepzuiver en oorverdovend hard (tot 105Db!) gedraaid kan worden. 5000 vierkante meter, gevuld met het hardste en zuiverste soundsystem, verschillende dance platforms, een enorme Mainstage met zinderende vuurkolommen, oogverblindende lasers, plasma en indrukwekkende videoscreens maken de Borchland Hallen tot de meest brute Rave arena die hij zich kan wensen.

Ook deze keer zal Partyraiser de spil van de nacht zijn en zal daarbij wederom ter zijde worden gestaan door een groot aantal gerespecteerde live-acts, MCs, DJs, collegas én vrienden. De Mainstage zal van 21.00 tot 07.00 bol staan van unieke back2back sets, wrede DJ battles en beukende live-optredens van artiesten uit de meest duistere uithoeken van de Hardcore, Early Hardcore en Darkcore scene. Gepaard met nog meer show elementen dan tijdens de voorgaande editie en een spectaculaire opkomst van Partyraiser voor de vroege vogels, zijn alle ingrediënten aanwezig om er hier weer een ouderwets gezellig en oorverdovend feest van te maken.

De ijzersterke line-up van de Main Stage ziet er als volgt uit:

DOME I _
_ Breath for the Hardcore Generation

DJs:
Partyraiser (several stunning dj-performances)
Nosferatu
Catscan
Tieum (FR)
Dione aka E-Noid
Headbanger
Tha Playah
Dana
Buzz Fuzz
Darkcontroller
Korsakoff
Vinyl Junk
Champ-e-on
Lunatic & Miss Hysteria
The Vizitor
Kristof
Cut A Kaos vs. Atraxx DJ-Team (CH)
sAphira

LIVE:
Angerfist
Human Resource
Evil Activities
MCs:
Syco
Mouth of Madness
Syndrome
Da Hustla
M-Shane
Apster
TMC

Industrial Hardcore, Terror en Speedcore freaks kunnen hun hart weer ophalen in de tweede area. Naast de meer geijkte namen laat Partyraiser hier een peleton van DJs aanrukken die nog niet zo bekend zijn, maar hun plaatsje op dit podium dubbel en dwars verdienen. Zij aan zij met de grotere namen laten ook zij zich hier van hun rauwste kant zien en bewijzen ze met hun vlijmscherpe mix en scratch skills en spijkerharde platenkeuze dat ze hier niet zonder reden in de schijnwerpers gezet worden. Tel hierbij het unieke terror sfeertje van voorgaande editie op en de uitkomst mag duidelijk zijn; Dit is party in zaagjas... geen gelul, gaan!

Hieronder de vernieuwende line-up van Area 2, alleen voor de echte die-hards:

DOME II _
_ The Machines

DJs:
Smurf
Little Terror Man
Plague (CA)
Noisekick
Akira
The Rapist
Viruz
Brightness
Carnage
Niel
Deester
Mad
Vexer
Hardmaniacs
Tera-pi
Affix
Mortis
Mobius
Mindfuck
Eek
Scrapeface
Agressive
Discord

MCs:
Scorpio
Da Watcher

Tickets:
Presale tickets zijn vanaf zaterdag 10 februari te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 27,50 Euro (ex.fee). Aan de deur kosten de kaarten 37,50 Euro.

Multigroove

maandag 05 februari 2007

1633 x gelezen