Bassjunkies Allowed

6 april is het een feestdag en wel de volgende feestdag.. het is dan goede vrijdag!
Dit jaar word je goede vrijdag wel een heeeele goede vrijdag!

Het is een lekker lang weekend en kunnen dan met zijn allen net even wat meer verdragen dan een normaal weekend. Het word langzaam een traditie dat het paasweekend een weekend is van uitgaan en feesten bezoeken. Dit jaar word dit weekend met goede vrijdag goed geopend, want dan is er inmiddels alweer de 6e editie van Bassjunkies Allowed, met de titel United Force Overdose.

Er heeft even een behoorlijke tijd gezeten tussen deze editie en de voorgaande editie, maar zal des al niet te min de minste editie zijn.
Een lange tijd is er nagedacht over een verbetering ten opzichte van vorige edities en het is binnen het concept van Bassjunkies Allowed toch weer behoorlijk geslaagd.
Er zal een internationale line-up aanwezig zijn met goede dj’s, dj’s in opkomst en dj’s die al langer bekendheid genieten in nederland en hier buiten.

Besloten is door de organisatie om net als eerdere edities er weer een feest van te maken met 2 areas, wel te verstaan de Newstyle Junkies Area, met de hardere stromingen van nu en de Oldstyle Areas met de hardere stylen van vroeger.
De dj’s en mc’s zijn hierop speciaal geprogrammeerd.

In de eerste area, de Newstyle junkies, zullen op alfabetische volgorde aanwezig zijn: Chosen few, een grote naam uit het verleden, maar zal laten zien nog helemaal mee te kunnen gaan met dj’s van het heden. Ook zullen de jongens uit het hoge noorden Infector en Skeleton weer een battle draaien. Isolator, die hard aan de weg timmert, zal laten zien wat die kan.
Musu, een talent uit de regio ontdekt door Tha Dark Venom zal zijn skills laten zien.
Uit Belgie komt een man die je zeker zal onthouden en in de toekomst nog veel van zal horen, genaamd Scumbag, resident in vooraanstaande gelegenheden in Belgie en technisch zeer sterk. Duitsland zal vertegewoordigt zijn door de dj genaamd Soulinfector.
Verder zijn er ook nog The Brainfluences, die een live showtje komen opvoeren en dit geheel word afgesloten door Xytec en Tha Dark Venom in een battle die de mensen versteld zal doen laten staan en zal ten opzichte van eerdere edities harder en langer doorgaan.
Het laatste extra half uur zal dus gevuld gaan worden met snoeiharde sounds.
Dit geheel zal aangevuld gaan worden met mooie danseressen en meer leuks. Dit word een zaal waar je het beste van Bassjunkies Allowed mee zal gaan krijgen.

Dan is er beneden de Oldstyle Junkies, hier zullen de sounds ten gehore gaan worden gebracht van de eerdere dagen van de hardcore en zal langzaam opgebouwd gaan worden na een climax.
Hier zal op volgorde van naam aanwezig zijn: Bizarre, een dj die mix en scratch technisch een must is. Confusion en Pesshur, die weer een battle zullen gaan doen en ook deze keer niet konden ontbreken. Ze zijn inmiddels een onderdeel geworden van Bassjunkies Allowed. Djeeta, een talent waar veel van verwacht word. Extor, een locale held en opweg na de top. Ook zal Lyrix, van enzyme, aanwezig zijn. Een grotere naam die op meerdere grote feesten heb gestaan in binnen en buitenland. En OCD, een echte oldschool gangster en met een brede scala aan platen. Verder zal Old Needle zijn setje ten gehore gaan brengen en zal dit geheel afgesloten worden met een Oldschool terror setje, door mister oldschool terror himself, dj Vexer.
Een muzikale trip door de roots van hardcore zal hier worden herleefd.

Er is heeft zich inmiddels een aardige groep bassjunkies gevormd die zich iedere editie wel uit blijkt te breiden. Er is een echte oudewetse sfeer en hieruit blijkt ook dat een bepaalde atmosfeer voor een feest heel belangrijk is.
De mensen komen terug en nemen weer mensen mee. Hieruit blijkt dus dat de meeste mensen zich gelijk thuis voelen.
Wil je deze sfeer ook eens proeven en het begrip bassjunkies allowed meemaken?
Dit is dan een zeer mooie datum hiervoor, gezien het lange weekend en de lage kosten.

Er is genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving en doormiddels van openbaar vervoer is het ook zeer makkelijk te bereiken. Hierover hoeft er geen enkele zorg te bestaan. Het trein station ligt op zo’n 10min lopen vanaf de locatie. De lucht zal door een skyrose verlicht gaan worden waardoor het gelijk nog makkelijker te vinden is en van alle aankomst routen te zien zal zijn.

Bassjunkies Allowed

woensdag 14 maart 2007

1728 x gelezen