Ghosttown 2007

Op 2 juni zal hardcoretempel de Vechtsebanen voor het eerst sinds ruim een half jaar weer het toneel zijn van een early hardcore event. In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 een van de vetste feesten van het jaar te worden. Hieronder vind je de lang verwachte programmering.

Lineup
New York City is goed vertegenwoordigd in de lineup. Zo wordt de grote man achter H2oh Recordings, Omar Santana, vanuit de Big Apple ingevlogen. Hij is al sinds de jaren 80 actief in de muziek en heeft bewezen een zeer veelzijdig artiest te zijn. Naast hem in het vliegtuig is een stoel gereserveerd voor DJ Delirium. Deze man heeft meer dan 70 hardcoreproducties op zijn naam staan en krijgt ook achter de draaitafels gegarandeerd de zaal plat. Het enige waar hij niet in uitblinkt is stagediven.

Maar Ghosttown zou Ghosttown niet zijn, als er ook niet een lijst met Nederlandse helden zou zijn geboekt. Wat dacht je van DJ Predator? Hij werd bekend met megahits als Mind of a lunatic en produceerde samen met Ruffneck onder de naam Diss Reaction de oer-klassieker Jiiieehaaaa. Op 2 juni beleeft hij zijn Ghosttown-debuut, en krijgt hij meteen de eer om de nacht stevig af te sluiten.

Natuurlijk staat er ook een aantal voor Ghosttown oude bekende deejays geprogrammeerd: Paul Elstak, Petrov, Paralizer, Panic, Buzz Fuzz, Stanton en host MC Da Mouth of Madness zullen Ghosttown 2007 de geschiedenisboeken in laten gaan als een van de meest legendarische edities ooit.

Net als op voorgaande edities wordt area 2 gehost door het t Gezellige Oldskoolfeest, dat onlangs haar 3-jarig jubilieum heeft gevierd. In area 2 zal The Darkraver vijf uur lang ouderwets knallen. Zijn set wordt voorafgegaan door sets van the Beast en DJ Jordens.

Overzicht
Hieronder vind je de volledige lineup nog eens overzichtelijk onder elkaar:

Area 1: Ghosttown
Omar Santana
Delirium
Predator
Stanton
Paralizer
Petrov
Panic
Paul Elstak
Buzz Fuzz
MC Da Mouth of Madness

Area 2: t Gezellige oldskoolfeest
Darkraver (5 hour set)
The Beast
Jordens

Tickets
E-tickets voor Ghosttown 2007 kosten in het jubileumjaar slechts 25 euro en zijn te koop via www.dance2eden.nl/e-tickets. Er wordt bij E-tickets geen presale fee in rekening gebracht.
Ook via Ticketbox en Free Record Shop kun je kaarten kopen, maar dan betaal je wel presale fee.

Dance 2 Eden

woensdag 28 maart 2007

1551 x gelezen