Ground Zero Festival

Ruim twee maanden geleden werd de website met de eerste beschikbare informatie over Ground Zero Festival 2007 gelanceerd. Maar met nog 10 weken te gaan zitten de Mission Control medewerkers in het technologische hart en communicatiecentrum van Ground Zero natuurlijk niet stil. De verkenners van UDC en Multigroove hebben de afgelopen weken de voorhoedes van de drie volkeren opgespoord die naar de heilige grond van Recreatiegebied Bussloo trekken en dit vastgelegd in de verpletterende trailer die de vernieuwde website opent. Laat je meesleuren in de werelden van deze drie volkeren, laat je meesleuren naar... Ground Zero!

Op 07-07-07 komen de werelden van het Water Volk, het Vuurvolk en het Bos Volk tot leven op het mooiste festivalterrein van Nederland. Voor één onvergetelijke nacht staat Recreatiegebied Bussloo helemaal in het teken van het enige nachtfestival in Nederland; Ground Zero. Het mystieke meer, de adembenemende zonondergang en –opkomst en de sprookjesachtige bossen in combinatie met een spectaculaire productionele invulling met die zich richt op de elementen water, vuur en bos, maken het terrein tot een magisch en indrukwekkend decor dat recht doet aan de titel van het evenement. Verwacht verder niks minder dan het beste van het beste op gebied van de hardere stijlen, wat Ground Zero tot een uniek en onderscheidend evenement maakt. Op Ground Zero draait het om ruige en rauwe muziek in zijn puurste vorm, een must voor de echte liefhebber.

Sinds 24 april kun je alles over het Water Volk, het Vuur Volk en het Bos Volk lezen op www.groundzerofestival.nl. Daarnaast vind je hier uiteraard alle informatie over het Ground Zero Festival en de artiesten die hier optreden. Enkele artiesten hebben helaas door omstandigheden moeten afzeggen, maar degenen die hun plaats innemen maken dit meer dan goed. Check snel de line-up en zet je maar alvast schrap voor de interviews met de artiesten die binnenkort online komen.

Win...
De technische eenheid van Ground Zero is in een geheime ondergrondse bunker bezig met een waanzinning project. De ingenieurs werken namelijk aan de ultieme Ground Zero auto; een Opel Corsa 1.6 16v GSI met een strakke, aerodynamische Rieger bodykit en een luidruchtig, hi-tech Magma geluidssysteem waar je de onderdrukkers de stuipen mee op het lijf jaagt. UDC en Multigroove verloten dit ongekend sterke staaltje tuning kunst in samenwerking met Magma Audio, Rieger Tuning, AutoWZ en Carlifestyle onder degenen die hun ticket voor Ground Zero online kopen via het Paylogic systeem op www.groundzerofestival.nl or www.udc.nl. Op de nieuwe Ground Zero website kun je de zenuwslopende ontwikkeling van deze mega vette sportauto volgen aan de hand van de filmpjes en foto’s die gemaakt worden van het hele proces. Dus als jij onder luid applaus op de Main Stage van Ground Zero de sleutels van deze dikke bolide in ontvangst wil nemen èn dit jaar op de 100% Tuning beurs in Ahoy in spotlights wil staan, dan weet je waar je je tickets moet scoren!

Multigroove

donderdag 26 april 2007

1919 x gelezen