Ghosttown 2007

Op zaterdag 2 juni 2007 is het alweer ruim 13 maanden geleden dat Ghosttown 2006 in de Vechtsebanen in Utrecht plaatsvond. Wie hierbij aanwezig was zal het er mee eens zijn dat gedurende deze nacht het echte gabbergevoel, zoals dat alleen maar op Ghosttown heerst, tot in het diepst van je ziel te voelen was. In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 nog heftiger te worden.

We willen je nog even herinneren aan de dikke line-up van dit jaar:

Area 1, Early Hardcore: Omar Santana, Delirium, Predator, Paul Elstak, Petrov, Paralizer, Buzz Fuzz, Stanton, Panic, MC Da Mouth of Madness.
Area 2, gehost door t Gezellige Oldskoolfeest: Darkraver (5 hour set), Jordens, The Beast.

Aan de kaartverkoop is te merken dat jullie echt niet meer kunnen wachten op Ghosttown 2007. Dat is ook niet zo gek met een entreeprijs van slechts 25 euro voor dit feest! Wil je er zeker van zijn dat dit jaar de oude krakende stadspoorten van Ghosttown ook voor jou open gaan, zorg dan dat je niet te lang wacht om je kaartje te bemachtigen! Dit kan het beste via http://www.dance2eden.nl/e-tickets, maar je kunt ook terecht bij alle filialen van de TicketBox, Free Record Shop en Midtown.

Are you the one who dares to go in town....

Dance 2 Eden

donderdag 10 mei 2007

1550 x gelezen