Femme Fatale

Na meer dan 3,5 jaar gaat op 8 juni de wens van de vrouw achter Frontstar Events dan eindelijk in vervulling, een editie van 't gezellige Oldskoolfeest met louter vrouwelijke artiesten: De Femme Fatale editie!

Een femme fatale is een vrouw die haar schoonheid en seksualiteit gebruikt om mannen te verleiden en in het ongeluk te storten, of haar eigen geluk te vergroten. Een femme fatale is stijlvol, arrogant, sterk, seksueel onafhankelijk, intelligent en ze zal er alles aan doen om iedere situatie onder controle te houden. ’t gezellige Oldskoolfeest – Femme Fatale zal dus gekenmerkt worden door vrouwelijke DJ’s, danseressen én een vrouwelijke MC. Natuurlijk zal er ook aan de vrouwelijke bezoeksters gedacht worden, maar hierover later meer.

De dames die deze avond club Poema in Utrecht zullen betreden om te laten zien dat vrouwen niet voor mannen onder doen, in het toch wel door mannen gedomineerde DJ wereldje, zijn niet de minste:

Jackie D, die haar artiesten naam dankt aan het feit dat zij een volleerd Jack Daniels drinkster is, begon in 2004 met draaien en deed in datzelfde jaar mee aan de DOTF DJ Contest doormiddel van een wild card. Tegenwoordig richt zij zich meer op Elektro en House, maar haar roots liggen bij Oldskool en hiermee zal zij dan ook de femme fatale avond openen.

Rhose, deze jongedame uit Volendam is ongeveer 4 jaar geleden begonnen met draaien. Nadat zij een jaar lang naar haar broer Sunny D had geluisterd en gekeken, besloot ze haar eigen draaitafels en mengpaneel aan te schaffen en de rest is geschiedenis. Inmiddels draait zij op steeds meer feesten, waaronder Hellbound, Reng Deng Deng en Multigroove.

Korsakoff, deze beeldschone verschijning behoeft eigenlijk geen verdere introductie, voor Korsakoff zal dit een hele speciale avond worden, naast een Early Hardcore set zal zij de bezoekers namelijk ook trakteren op de lancering van haar eigen sieradenlijn K-Jewels. Wil je hier meer over weten, zorg dan absoluut dat je er bij bent!

Marlice, deze femme fatale met de betoverende ogen kocht in Oktober 2003 haar eerste draaitafel, in Maart 2004 kwam daar eindelijk de noodzakelijke wederhelft bij en in April van dat jaar was haar set dan eindelijk compleet. Eind 2004 is ze zich pas serieus op het draaien gaan richten en in 2005 ging het opeens allemaal erg snel, op haar 16e draaide deze dame bijvoorbeeld al in de Hemkade. Het afgelopen jaar heeft zij o.a. op Ik ben je bitch niet, Multigroove en Bass-D’s birthdaycrash gedraaid, ook heeft ze al twee keer in Zwitserland achter de draaitafels gestaan én er staan dit jaar nog meer buitenlandse avonturen op de agenda, kortom: Een natuurtalentje.

Miss Hysteria zal de avond afsluiten met een knallende Early Hardcore set en er voor zorgen dat ook iedereen die van het stevigere werk houdt, aan zijn of haar trekken komt.

De femme fatale die al haar vocabulaire kennis met de zaal zal delen is MC Linez. Sinds een aantal maanden is zij verslaafd geraakt aan haar nieuwe hobby MC'en. Het begon voor haar als een geintje op een Hardcore feest in de Blitz in Tilburg, op Reverze kwam voor haar de échte doorbraak waar ze de set van Paul Elstak met haar woordenschat mocht opfleuren. Op 28 April is zij ook te bewonderen als host in de Oldskool Area van Frontstar Events, tijdens Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007.

Voor één vrouwelijke bezoekster die er als een échte femme fatale uitziet hebben Frontstar Events én Korsakoff een hele speciale verrassing in petto, dus dames: Maak er werk van! Maar ook alle andere vrouwelijke bezoekers kunnen rekenen op een speciale behandeling deze avond. In samenwerking met de dames van kapsalon Cut it Out en Face and Foot Care zal een beauty salon worden ingericht waar je een overheerlijke schoonheidsbehandeling kunt ondergaan. Denk hierbij aan een nieuw kapsel, een maskertje, manicure en visagie. Ook zal er een levensechte kijkdoos aanwezig zijn, waarin een verrassing zit die de bezoeksters tegen een vergoeding van 1 euro mogen aanschouwen, aanraken en misschien wel meer.. Naast dit alles worden er ook nog wat dingetjes geheim gehouden waarmee de dames verwend zullen worden deze avond. Natuurlijk is er voor de mannen ook genoeg te beleven, namelijk een top line up én de aanwezigheid van een heleboel mooie vrouwen!

Maar voordat al het vrouwelijke geweld losbarst zal Frontstar Events op 4 Mei eerst een avond organiseren om de aanstaande bevrijdingsdag in stijl in te luiden met een mix van Hardcore, Oldskool, Jump, Early Hardcore en Hardstyle.

Ricky da Dragon, bekend van Parkzicht en Oldschool Gangsters zal de avond openen met een Oldskool-set zoals alleen hij dat kan, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent! Deze man staat bekend om zijn zeer verrassende platenkeuze en zal de bezoekers klaarstomen voor Da Pauli & Genius die met een combinatie van Jump en Hardstyle de weg vrij zullen maken voor de Early Hardcore sound van de man die op bevrijdingsdag vorig jaar alweer zijn 15 jarig jubileum vierde: DJ Panic. Als afsluiter van de avond zal Affix zijn platenkoffer opentrekken om de nog aanwezige en niet vermoeide bezoekers het laatste uurtje los te laten gaan op Hardcore zoals Hardcore bedoeld is.

Natuurlijk zal MC TMC aanwezig zijn om de avond op zijn vertrouwde wijze te voorzien van de nodige vocale ondersteuning.

Frontstar Events

maandag 04 juni 2007

1780 x gelezen