Hardcore vs Terror

Een ongekende samenwerking, 1 van de mooiste en 1 van de allergrootste discotheken in het grensgebied Duitsland-Nederland tesamen met 1 van de hardste concepten van Nederlandse bodem. Een samenspel tussen Megaclub Zak en Hardcore vs Terror.

Jazeker, Hardcore en Terror zal er klinken op 6 juli 2007 tijdens de \"special edition\" van Hardcore vs Terror. De doorgewinterde hardcore liefhebber zal de lokatie net over de grens tussen Almelo en Coevorden zeer zeker kennen. Legendarische hardcore feesten in de jaren ྖ staan de meesten nog wel op het netvlies gebrand. Maar Megaclub Zak is nooit weggeweest, integendeel. Al jaren achteréén is het een toonaangevende locatie!

Voor die paar, die het nog niet kennen.....Hardcore vs Terror is een concept, dat berucht populair is in Nederland. Eén van de hardste feesten van het land, waar de echte liefhebber van de allerhardste muziekstijlen flink aan zijn trekken komt. Speciaal voor deze editie is er ook plaats vrij gemaakt voor mensen die een tempootje minder ook kunnen waarderen, want buiten de hardcore area en de terror- en speedcore area, is er ook een derde area aan toegevoegd met wat oldschool, early hardcore en een vleugje jump, kortom, voor ieder wat wils!

De line-up, onderverdeeld in drie area\'s:

Hardcore

Paul Elstak
Neophyte
Endymion
Lunatic & Miss Hysteria
Accelarator Live
Rudeboy & Tomcat

Terror

Noizefucker
Bonehead
Kreislaufstörung
Pengo
Hate Division
Gabba Front Berlin
AXN vs Up-skillz
Vexer

Early Hardcore/Oldschool/Jump

Champ-e-on
The Housekeeper
Thanoz vs LD
Bobby V
OCD
Vecino
Kokka

Een line-up waar alles op en aan zit, voor ieder wat wils!

Prijzen

Een hoop mensen zijn al bekend met de lagere entreeprijzen en drankprijzen in Duitsland. Deze nederlandse organisatie zal hier uiteraard in meegaan, derhalve is de deurprijs vastgezet op € 16,00, er zal geen voorverkoop zijn, wel is er de mogelijkheid te reserveren via de site van Megaclub Zak.

Vervoer

www.waargaanweuit.nl organiseert busvervoer vanuit de navolgende plaatsen naar en van Megaclub Zak: Hengelo, Almelo, Tubbergen, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum. Voor slechts € 20,00 (inclusief de entree) heeft men een avondje uit en hoeft er niemand de bob te zijn. Mooie gelegenheid om eens helemaal uit je dak te gaan (staat je plaats er niet tussen en ben je met minimaal 20 personen, neem gerust contact op via 0541-513404 en vraag wat de mogelijkheden zijn)

Route

Megeclub Zak ligt in Uelsen, niet meer dan 10 minuten over de grens. Een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op de website van locatie: www-disco-zak.com

Het hardste feest van het jaar slaat terug, en nu in Duitsland.;

Disco Zak

woensdag 06 juni 2007

1782 x gelezen