Proud2beHardcore 2007

Na het succes van de eerste Duitse editie van Proud2BeHardcore vorig jaar September in de megaclub Tarm Centre Koln kwamen er talloze reacties binnen met de vraag wanneer hier een vervolg op ging komen.

Op zaterdag 1 September 2007 zal UHM de 2007 editie van Proud2BeHardcore in een nieuwe locatie presenteren: Discotheek MEGAPARC in Weilerwist (www.megaparc.de). Deze club is op slechts 75km afstand van de Nederlandse grens (Venlo of Heerlen) langs de snelweg A61 te vinden en daarmee in vergelijk met het Tarm Center Köln dus iets dichterbij.
UHM zal wederom een line up samenstellen van talenten en Dj’s die al jaren aan de weg timmeren. Deze dj’s die zeer hoge technische en kwalitatieve eigenschappen bezitten, krijgen op 1 september weer de mogelijkheid om het beste van henzelf te laten horen!
Het concept Proud 2 be Hardcore zal dus weer laten zien en horen waarvoor het staat. Het is ook het perfecte concept om deze nieuwe Hardcore locatie uit zijn voegen te laten barsten!!! Er is een line up samengesteld van nieuw talent en upcoming dj’s uit Nederland, Duitsland en België in combinatie met een aantal internationale toppers waardoor de puntjes op de i gezet worden. De gehele locatie zal in gebruik worden genomen en er zullen van 21.00 tot 07.00 in 3 areas alle soorten hardcore stijlen te horen zijn. Het mag duidelijk zijn dat UHM dezelfde PA geluid setjes gaat inzetten als op de Raving Nightmare edities in het Tarm centre dus bereid je maar voor!!! No sound limits is ook hier dus een garantie die UHM kan geven!

TICKETS:
Tickets zullen a Euro 15,- (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar zijn via de bekende voorverkoopadressen. In Duitsland via alle CTS /Eventim verkooppunten + de reguliere verkooppunten en in Nederland natuurlijk via Ticketbox en de vaste verkoopadressen. Op www.proud2behardcore.eu zal alle belangrijke informatie rondom dit evenement spoedig te vinden zijn

Route , Openbaar vervoer en pendelbussen:
De plaats Weilerswist is makkelijk te bereiken via de autobaan A61 afrit Weilerswist. Op het einde van de afrit naar rechts en bij de eerste rotonde naar links waarop na 2km aan de rechterzijde MEGAPARC te vinden is. Voor de treinreizigers onder ons is er een directe verbinding met het station Weilerswist Hbf. Vanuit Aachen Hbf is het 1,5 uur met de trein tot Weilerswist. Vanuit Koln Hbf is het nog geen 30min met de trein. Het station in Weilerswist ligt vervolgens op 750m van de locatie gelegen. Om het nog makkelijker te maken zullen er elke 15 minuten pendelbussen rijden tussen het station van Weilerswist en de locatie Megaparc.

Underground House Movement

vrijdag 08 juni 2007

1562 x gelezen