Hellbound roept Hardcore Republic uit

Aan alle underground fanatics,

De gevestigde orde is een systeem van manipulatie en verraad. De geruchten die over de Hardcore-scene verspreid worden vanuit de arsenalen van de machtigsten en rijksten kunnen misschien de tegenstanders overtuigen, maar nooit zullen ze de Hardcore-scene kunnen uitroeien. Onze vrije ogen openen zich vandaag naar nieuwe horizonten en zijn in staat te zien dat we allemaal deel uitmaken van een familie van vele tienduizenden kameraden die allemaal gedemoniseerd worden, die allemaal dezelfde Hardcore-lifestyle koesteren en die zich allemaal afzetten tegen dezelfde gevestide orde...

Een tijd van kameraadschap & propaganda
Het uur om de overwinning te vieren met een Hardcore-scene van éénheid en broederschap is gekomen. Op 22 september 2007 treedt deze scène eindelijk binnen in haar eigen historie om geschiedenis te schrijven met haar eigen republiek. Een republiek vol vurige harten en gebalde vuisten. De eerste guerrillastrijders zijn gesignaleerd, enorme posters dragend, hun Hellbound vlaggen, hun Hard as Hell slogans, waaiend in de wind in drukke steden en langs verlaten wegen. Een beestachtige golf van propaganda, een akoestische storm van folterende beats en breaks die elke dag aanzwelt naarmate het uur nadert. Ze creëren een nieuwe standaard en doen de assen van de geschiedenis draaien. De manipulatie van de waarheid over de Hardcore-scene heeft ons samengesmeed en de weg getoond. Hardcore-freaks uit alle windstreken zijn op mars naar de Hardcore Republiek en zullen een groot compact blok vormen. Banden, die nooit meer los gemaakt kunnen worden.

Een rebelse verzetsbeweging
Hellbound, de meest toonaangevende vertegenwoordiger van de underground, heeft de roemruchte en gewaardeerde Borchlandhal in Amsterdam tot Hardcore Republic uitgeroepen. Hier zal het onvervalste en ongeëvenaarde Hellbound concept zich weer harder, bruter en duisterder manifesteren dan ooit tevoren. Een rebelse verzetsbeweging staat klaar om hun territorium te domineren. Dit domein behoeft eigenlijk geen toelichting meer, want nergens anders vind je een locatie waar de samenleving van de Hardcore Republic zo goed tot zijn recht komt en waar zo loepzuiver en oorverdovend hard gedraaid kan worden.

Het is eenvoudigweg een privilege dat Hellbound vandaag de kans kreeg om u dit mede te delen. De oppositie zou haar bloed geven om de onaantastbare positie te verkrijgen die Hellbound met de Borchlandhal reeds verworven heeft. Hellbound is door de tijd een icoon geworden van de traditionele Hardcore, Early Hardcore, Industrial, Schranz, Tekno, Franse en Engelse Hardcore beats en een symbool van ouderwets gezellige en oorverdovende feesten. Alle uitgebuite Hardcore die-hards die strijden voor hun recht om te feesten wil Hellbound haar bevriende stem laten horen. Hellbound steekt daarom haar hand uit en richt haar aanmoedigingen tot de broedervolken uit alle uithoeken van de underground.

Op 22 september zal Hellbound een statement maken die de gevestigde orde nog lang zal heugen.
De Hardcore Republic is dan een feit!

Jouw visum voor de Hardcore Republic
Regel jouw staatsburgerschap voor Hellbound – Hardcore Republic vanaf zaterdag 23 juni bij de Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 27,50 Euro (ex.fee).

Schrijf je je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member, dan maak je kans op één van de vrijkaartjes die we onder onze leden verloten.

Multigroove

dinsdag 19 juni 2007

1561 x gelezen