Update Dominator Festival

We hebben nog even te gaan tot op 28 juli het muzikale geweld in Groningen losbarst. De tweede editie van Dominator Festival zal dan een feit zijn. Maar voor het zover is, eerst nog enkele updates voor alle partyfreaks!

Dominator strijkt neer in Groningen, en dat betekent natuurlijk dat Gronings bloed in de line-up niet kan ontbreken. Om deze reden zijn Fraction & Hazes aka The Clowns of the Underground uitgenodigd om als special guests een weergaloze set neer te zetten in de Hardcore stage. Voor het publiek uit het hoge Noorden zullen dit zeker geen onbekende namen meer zijn, en terecht. Beide hebben een indrukwekkende CV opgebouwd en daar kan nu ook het grootste Hardcore festival ter wereld aan worden toegevoegd.

Predator verraste menig Hardcore liefhebber met een nieuwe productie, en Dominator anthem, The Hunt (samen met Outblast en Ruffian). Dat er een samenwerking aan zat te komen, was duidelijk volgens Predator. “Mijn studio zit naast die van Marc, en ook buiten de studio gaan we veel met elkaar om. Dat Ruffian de vocals heeft verzorgd was voor ons een logische keuze: hij is toch één van de beste MC's op Hardcore gebied.” Naast het anthem heeft hij onlangs ook 1D onder de alias DNME en Silent Notes (samen met Angerfist) uitgebracht. Predator is druk in de studio; en het resultaat zal binnenkort te bewonderen zijn na de release van zijn eigen 12". Dat het een tijdje stil is geweest met zijn producties komt door meerdere zaken: Ik ben eigenlijk nooit gestopt met produceren, maar heb me een tijd gericht op Drum ’n Bass. Ook ben ik van studio verhuisd, vandaar dat alles even op een laag pitje stond. Omdat hij weer volop nieuwe Hardcore aan het produceren is, zal hij op de mainstage tijdens Dominator een set in deze stijl neerzetten. Maar wel op zìjn manier. Ik verwacht er veel van, en denk dat deze editie net als 2 jaar terug, weer heel vet wordt!

De dedicated fans die al een kaartje in hun zak hebben, maken kans op een upgrade naar Super VIP. Als jij een scan van je kaartje mailt naar: vip@dominatorfestival.nl maak jij plus 3 vrienden kans op het volgende: je wordt door DJ Outblast en Predator per LIMO opgehaald om af te reizen naar Groningen. Daar aangekomen krijg je een backstage rondleiding, een Dominator T-shirt, consumptiemunten en een overnachting voor 4 personen in het nabij gelegen hotel.

Tickets

Kaarten voor Dominator kosten €45,00 euro (ex. fee) en zijn wereldwijd verkrijgbaar bij TicketOnline.nl en bij Tickets.artofdance.nl. Verder kun je natuurlijk ook terecht bij de meer dan 1000 verkooppunten van TicketBox. Hieronder vallen alle filialen van de Free Record Shop, Primera en Zigger.


Minimumleeftijd: 18 jaar

The cry for a sequel was loud, but now we can finally answer... Dominator is back!

Q-Dance

vrijdag 13 juli 2007

1694 x gelezen