Ook zo

Geniet jij er ook altijd zo van om bepakt met tent en pannen set de Nederlandse zon in te ruilen voor het veel warmere in Spanje? Bij thuiskomst worden de vakantiekiekjes gelijk geupload en kan iedereen zien hoe leuk het was. Maar wat bijna altijd verzwegen word zijn de minder mooie aspecten van dat ene mooie kampeer plekje langs dat leuke riviertje dat dwars door de camping liep. Elke nacht weer geen oog dicht gedaan vanwege dat ene geluid. Dat ene kleine irritante pokken beestje dat je uit je welverdiende nachtrust houd. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel; MUGGEN!

D�t inspireerde de mensen van Better & Harder Events voor het cre�ren van een nieuw concept binnen de Haarlemse hardcore scene.
Met de eerder drie geslaagde edities Souls of hardcore heeft Better & Harder Events bewezen dat zij in staat is om een goed hardcore feestje neer te zetten. Daarom is er besloten om nog een ander feest te organiseren; Mug the city
Uiteraard word er nog niet te veel uitgeweid over dit nieuwe concept, maar wat al wel verklapt mag worden is dat de Haarlemse Club Delirium 31 augustus as. wederom het strijdtoneel zal gaan vormen voor een slapeloze nacht. Ook deze nacht zullen de muggen jou wakker weten te houden. Alleen zal het dit keer niet zijn vanwege het irritante gezoem maar met stevige hardcore klanken.
De complete line up zal later nog bekend worden gemaakt.

Better & Harder Events

maandag 16 juli 2007

1645 x gelezen