Hardcore Republic van Hellbound

22 september 2007 - Een nieuw tijdperk breekt aan wanneer Hellbound de Borchlandhal in Amsterdam tot Hardcore Republic uitgeroept. Van 21.00u tot 07.00u zal het onvervalste en onge-evenaarde Hellbound concept hier een luidruchtig coupe uitvoeren en zullen duizenden Hardcore kameraden het oorverdovende muzikale geweld van de nieuwe machthebbers uitroepen tot de standaard in deze Hardcore Republic. Een standaard die vol overtuiging zal worden overgedragen op de Hardcore die-hards en broedervolken uit alle hoeken van de underground.

Een nieuw Regime is opgestaan om over de Hardcore Republiek te heersen en zal wetten afdwingen die verraad, stilstaan, vroeg naar huis gaan, oordopjes, agressie en intollerantie verbieden. Bij deze maakt Hellbound de Regime-leden bekend die de orde zullen handhaven met oorverdovende beats en breaks en de nacht zo in hun greep zullen houden:

Mainstage
Mad Dog (IT)
The Wishmaster (IT)
Partyraiser (NL)
Art of Fighters LIVE (IT)
Endymion (NL)
Enzyme X (NL)
Lenny Dee (USA)
The Rapist (NL)
D-Passion (NL)
Vinyl Junk (NL)
Bass D. (NL)
Dano (NL)
Buzz Fuzz (NL)
Champ-e-on (NL)
Human Resource LIVE (NL)
Lunatic & Miss Hysteria (NL)

Industrial Darkness
Stormtrooper (AU)
Razor Edge LIVE (CAN)
nRa (ft. Rabutu, Vandal, Devastate & J-Lines)
Qualkommando (DE)
Speedfreak (D)
Kali DTS LIVE (NL)
Scrape Face (NL)
Noisekick LIVE (NL)
Triax (NL)
VJ Rey Mysterio (NL)

Tickets:
Tickets voor “Hellbound – Hardcore Republic” zijn verkrijgbaar bij de Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 27,50 Euro (ex.fee).

Multigroove

donderdag 19 juli 2007

1701 x gelezen