Nightmare line-up

Zaterdag 15 september 2007 wordt zonder twijfel weer met een hele dikke rode stift gemarkeerd in de agenda van menig hardcore liefhebber.... of je nu van de mainstream of industrial bent, je van de oudere hardcore generatie bent en je dus volledig op de early rave en de old school stort, of je houdt niet van al dat slome gedoe en je gaat pas los vanaf zo’n 180 bpm in de terror area, het maakt allemaal niet uit. 15.000 Hardcore fanatics komen op 15 september samen op Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland om tussen 21.00 en 07.00 collectief een hardcore feestje te bouwen tijdens de alweer derde editie van dit unieke nachtelijke hardcore festival!

In een eerder persbericht werd al duidelijk dat de - wederom - vijf area’s dit jaar iets anders dan opzet zal worden in vergelijking met Hoek van Holland in 2005 en de 2006 editie in Mijnsheerenland. Zo zijn er, naast de populaire OldSchool Gangsters area van vorig jaar die dit jaar wederom aanwezig zal zijn, meerdere toonaangevende partijen benaderd om tijdens A Nightmare Outdoor een eigen area te hosten. Hieronder even alle area’s op een rijtje.

The Nightmare Area - Main Stage

Net als voorgaande jaren het hart van het festival, met een gigantisch open-air podium waar de crème-de-la-crème van de mainstream hardcore aanwezig zal zijn, zowel als solo sets, unieke back-to-back sets en live acts. De volledige main stage line up:

Tha Playah
Endymion vs. Nosferatu
Day-Mar
DJ Neophyte vs. The Viper
The Stunned Guys
Tommyknocker vs. DJ Mad Dog
Darrien Kelly
Darkvizion
Meccano Twins - live -
Evil Activities - live -
Hosted by: MC Syco

The Energiehal Area - Early Rave

Nog steeds wordt deze inmiddels afgebroken hal, in 1993 de geboortegrond van de Nightmare evenementen, gezien onder de die-hards als “heilige grond”. Dit hardcore mekka zal tijdens deze A Nightmare Outdoor geeerd worden op gepaste wijze met een eigen area, met de volgende artiesten:

Partyraiser
Gizmo
Distortion
Omar Santana
Lars
Dazzler
DJ Kristof
Bountyhunter
Noizer & Berry
Hosted by: MC Alee

OldSchool Gangsters Area - Old School

Dit beproefde en waanzinnig populaire concept van old school profeet DJ Rob gaat op herhaling met A Nightmare Outdoor, na hun “Nightmare-debuut” tijdens A Nightmare Outdoor 2006 waar deze area van begin tot zonsopgang nokvol zat met classics liefhebbers. DJ Rob heeft voor deze gelegenheid de volgende line up samengesteld:

DJ Rob & MC Joe
Stanton
Darkraver
Eddy vs. OCD
Reza
La Nina
Jor-In
PsyckoDJ
Ricky da Dragon feat. Razz”Ire” - live -
Hosted by: TMC vs. MC B

Enzyme Records Area - Industrial & Hardcore

Enzyme Records is een label wat vele hardcore en industrial harten sneller doet slaan... Onder de bezielende leiding van één van de meest tot de verbeelding sprekende DJ´s die de scene heeft voortgebracht, Enzyme oprichter DJ Ruffneck, is het label uitgegroeid tot een hardcore label met internationale allure. Het spreekt dan ook voor zich dat DJ Ruffneck slechts het beste van zijn label naar voren schuift als spokesmen voor de Enzyme area tijdens A Nightmare Outdoor:
Nexes
Ruffneck vs. Endymion
Mindustries
Nosferatu
The Outside Agency vs. Petrochemical
Enzyme X
Weapon X
Hamunaptra
Ophidian - live -
Sei2ure vs. Synapse - live -
Hosted by: MC Apster

Deathchant Area - UK Hardcore & Terror

Het populaire engelse hardcore exponent Deathchant brengt sinds 1994 aan de lopende band de hardste en meest moddervette UK hardcore en terror producties uit, wat de status als de absolute nummer één UK hardcore label onderbouwt en bevestigt. Met Deathchant kapitein Hellfish stevig aan het roer zal op 15 september in Mijnsheerenland in deze area de meest rauwe en meest snoeiharde beats van het festival te horen zijn, met medewerking van zijn volgelingen:

Technological Terror Crew (Skeeta vs. Diplomat vs. Hellfish)
The DJ Producer
Tieum
Tugie
Unexist
Hellfish - live -
I:Gor - live -
Bryan Fury - live -

Tickets voor dit unieke nachtelijke hardcore festival zijn reeds in de voorverkoop te krijgen en kosten

€ 39,- (ex presale fee). door.nl

Mid-Town

donderdag 19 juli 2007

1893 x gelezen