The Eden Rave MMVII

Vorig jaar maakte The Eden Rave na lange tijd een keiharde comeback. Het werd een eweldig feest waarbij de early hardcore battles vanaf het podium in het midden van de zaal euforisch door het publiek werden beleefd.

Op 10 november aanstaande sluit Dance 2 Eden haar 15-jarig jubileumjaar af met wederom vijf spetterende early hardcore battles tijdens The Eden Rave MMVII in de Vechtsebanen te Utrecht.

Ooit werd deze stad door de Romeinen gesticht. Ze noemden deze plek destijds ‘Ultra Trajectum’. Dit ging echter niet zonder slag of stoot; er werd heel wat af ‘gebattled’ door de legioenen van het Romeinse leger. Anno 2007 (MMVII) worden deze battles muzikaal overgedaan door een selectie van de beste early hardcore DJ’s uit de historie.

De line-up

Als afgezanten van Julius Caesar himself staan de Italiaanse Stunned Guys op de planken. Dit duo heeft een waslijst aan hardcore-hits op hun naam staan. Om er een paar te noemen: Beats Time, Thrillseeka, Get This Motherfucker....

Ook uit Italie wordt Placid K overgevlogen, die al in het begin van het hardcore tijdperk veel vette platen heeft uitbracht op het Italiaanse label D-Boy Records.

De oude Romeinen hebben dan wel grote delen van de huidige beschaving voortgebracht, wij Nederlanders kunnen er trots op zijn dat de bakermat van de hardcore toch echt in ons eigen Holland ligt. Met namen als The Viper, Dr. Rude, Vince, Bass-D, Reza, Paralizer, Panic en The Beast zullen we dit tijdens The Eden Rave MMVII voor eens en voor altijd laten zien en horen!

De tweede zaal wordt traditiegetrouw gehost door Frontstar Events met ’t Gezellige Oldskoolfeest. Hier zullen Petrov, Lars (3 uur) en DJ Rob (3 uur) je tijdens hun sets meenemen ‘back to the oldskool’.

De volledige line-up van the Eden Rave MMVII ziet er als volgt uit:

Area 1: Early hardcore battles

The Stunned Guys
The Viper
Placid K
Dr. Rude
Vince
Bass-D
Reza
Paralizer
Panic
The Beast
Hosted by TMC

Area 2: ‘t Gezellige Oldskoolfeest

Rob & MC Joe (3 hour set)
Lars (3 hour set)
Petrov

Welke battles er precies zullen plaatsvinden op 10 november in de Vechtsebanen zal later bekend worden. Hou hiervoor dance2eden.nl in de gaten of schrijf je hier in voor de Dance 2 Eden e-mail nieuwsbrief.

Dance2eden

donderdag 26 juli 2007

1644 x gelezen