Industrial Power the underground entry

Het is alweer een tijd geleden dat jullie wat van ons hebben gehoord maar we hebben zeker niet stil gezeten. Op de eerste plaats willen langs deze weg iedereen bedanken die het 8 jarige bestaan van P.O.R.N. tot een geweldig spektakel heeft gemaakt. Wij vonden en zeer geslaagd feest die in onze visie heel moeilijk te overtreffen zal zijn door wie dan ook, 70 top artiesten goede sfeer, kortom alles klopte, nogmaals een grote pluim voor iedereen die dit feest mogelijk maakte.

Maar we gaan door, en der staan een aantal hele interessante dingen op het programma de aankomende periode zoals de meest al wel gemerkt zullen hebben staat voor het aankomende weekend het Dominator festival in de planning, waar P.O.R.N. als enige externe organisatie een eigen area host. Dit zal voor de aller eerste keer in de Nederlandse hardcore scène een area zijn waar je breakcore in z’n puurste vorm te horen zal krijgen op een groot feest, ondanks de spijtige afzegging van Venetian snares blijven er genoeg namen over die voor een onvervalste P.O.R.N. party zullen zorgen. Daarnaast mag natuurlijk het onvervalste P.O.R.N. geluid niet ontbereken terror till drop. Hier zal ook tevens de nieuwe limited 004 shirt van HKV vs P.O.R.N. die in een gelimiteerde oplage van 100 stuks gedrukt is te krijgen zijn.

Maar dit is niet het enige wat er de aankomende periode op het programma staat, der zal na bijna 3 jaar weer een Industrial Power komen in de stad waar het hele concept oorspronkelijk ook begonnen is Den Haag, met de subtitel Underground entry wordt letterlijk en figuurkijk terug gekeerd naar de ondergrond. Waar we weer een ouderwetse stamp line up met o.a. dj Goetia from france hebben samengesteld voor deze editie is het programma maar de helt van de bezienswaardigheid van dit feest.
De nieuwe locatie in Den Haag die voor dit feest gepland staat mag minstens net zo spectaculair worden genoemd, waar we zoals eerder gezegd dit keer letterlijk de ondergrond ingaan namelijk de catacomben in, deze locatie die onder grond gevestigd is en tot begin van deze eeuw nog dienst heeft gedaan als een klein gruwel kelder, en nog steeds in authentieke staat is zal vele verbazen met zijn ondergrondse en gruwelijke uitstraling.

T.T.S.

donderdag 26 juli 2007

1680 x gelezen