Face the future

Net als de afgelopen jaren zal ook in 2007 begin November de nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 3 November 2007 weer worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na 3 edities in deze locatie , gelegen in DE Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn. Mede dankzij de centrale ligging in Europa en de vele internationale vervoersmogelijkheden van en naar Maastricht wordt het steeds makkelijker voor de liefhebbers om dit unieke evenement te bezoeken. De organisatie is dan ook trots op het feit dat elk jaar opnieuw steeds meer bezoekers uit landen als Duitsland, België ,Frankrijk, ,Engeland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje de weg naar Maastricht weten te vinden. Het zal dan ook vanzelfsprekend zijn dat er wederom een internationale line up zal worden samengesteld voor deze spectaculaire editie met het thema: Face The Future!! De complete line up zal op 24 Augustus 2007 bekend worden gemaakt!
De organisatie kan alvast melden dat er net als vorig jaar in elk geval een 2e area ingericht zal worden waarin de industrial, techno en terror freaks hun lol op kunnen. Op het gebied van de productie zullen er ten opzichte van vorig jaar enkele wijzingen worden doorgevoerd. Zo zullen er tribunes en viewdecks worden gebouwd die voor iedereen toegankelijk zijn. Maar dat is nog niet alles!

VIP de luxe AREA
Ook dit jaar zullen er weer VIP tickets beschikbaar zijn voor deze editie. Het is bij de meesten onder ons nu wel bekend welke voordelen je met een VIP ticket op een UHM evenement standaard kan verwachten. De organisatie heeft voor deze editie besloten om hier een nieuwe en verassende invulling aan te geven in vergelijk met andere edities. Zo zal er een volwaardige “Vip de luxe area” worden toegevoegd waarin exclusief Dj Rob & Mc Joe en DJ Stanton gedurende de hele nacht non stop hun visie van Housemusic op het verleden en het heden ten gehore zal brengen. Hiermee is een 3e area op dit evenement dus een feit. Liefhebbers van echte houseclassics, oldskool en early rave zullen dan ook in een unieke sfeer in de juiste omgeving een top avond beleven. In deze area zullen tevens nooit eerder vertoonde videobeelden van Raving Nightmare edities uit de periode 1995-2004 vertoond worden. Je hebt natuurlijk ook toegang tot de andere areas op dit evenement.
Voor de duidelijkheid volgen hier de exacte privileges die je met een Vip ticket verkrijgt:

*Speciale Vip entree
*Toegang tot 3e area (for VIPs only) met “special guest dj’s”
*Drank, food & fruitbar all night long (alleen in area 3!)
*meet & greet the deejays,
*gratis toiletten
*gratis garderobe
*5 drinkmunten te gebruiken in area 1&2.

Vip tickets de luxe zullen Euro 85,- (ex fee) gaan kosten. Maar let op: er zullen echter slechts 500 van deze speciale VIP tickets in de verkoop worden gebracht.Op =OP.

Tickets a Euro 35,- en Vip tickets a Euro 85,- zullen vanaf 4 Aug 2007 te verkrijgen zijn via Ticketbox in Nederland, Fnac in Belgie en CTS/Eventim in Duitsland.

Underground House Movement

maandag 30 juli 2007

1588 x gelezen