DJ Vageman

Alweer voor de derde keer zal Dj Vageman zijn verjaardag vieren tijdens een editie van I Hate Trance op 6 oktober. Wegens de zeer geslaagde editie in Amigo's afgelopen juni heeft de organisatie Underground For Ever wederom voor deze locatie gekozen. De Amigo's kenmerkt zich immers door hard en zuiver geluid, een gezellige sfeer en een perfecte ligging. Ook nu zullen weer drie zalen gevuld worden met niet alleen de populairste artiesten van dit moment, maar ook exclusieve artiesten die nog nooit eerder in Nederland hebben opgetreden.
In mei van dit jaar heeft Underground For Ever samen met het bekende Zwitserse label TerrorNoize Industry een een editie van I Hate Trance gegeven in Zwitserland. Deze samenwerking verliep zo goed dat Underground For Ever besloten had besloten Terrornoize Industry te vragen om een zaal te hosten voor deze editie van I Hate Trance. De Zwitserse organisatie ging daar graag op in en deze keer zal de terror zaal dan ook gehost worden door Terrornoize Industry. In deze zaal zullen de prominenten van dit label zich presenteren en zij zullen zorgen voor een ervaring die zich nooit in Nederland heeft voorgedaan. De ondertussen beruchte speedcore zaal van Underground For Ever zal natuurlijk weer het onderste uit de kan halen op het gebied van speedcore; hier zal alleen extreme snelheid de klok luiden.
Zoals altijd bij I Hate Trance zal er een hardcore zaal, een terror zaal en natuurlijk een speedcore zaal aanwezig zijn. Underground For Ever heeft samen met Dj Vageman weer een speciale line up samengesteld.
De line up bevat artiesten uit maar liefst zeven verschillende landen en ziet er als volgt uit:
Area 1: Hardcore/Darkcore/Industrial
Miss Hysteria & Lunatic
s'Aphira
Angel Of Death Vs Steroid
LIVE: Sarin Assault (Japan)
J.D.A
Endymion
Negative A
The Rapist
Area 2: Terror/ Hosted By TerrorNoize Industry
LIVE: D.O.T. (Germany)
Miss Basstard (Swiss, first time in Holland)
LIVE: Industrial Terror Squad (Germany, first time in Holland)
Ram (Germany)
Ak 47/Budburnerz (France, first time in Holland)
Massacre Vs Akira (Swiss vs Holland)
LIVE: Noisekick Vs Bonehead (first battle together)
LIVE: KTS: Bula (Poland)
Terrormasta (Germany)
LIVE: Jensen (Ireland, first time in Holland)
Area 3: Only Speedcore
LIVE: Totschlager vs Disco Cunt (Germany, first time in Holland)
Hellseeker Vs Rdz
Noizefucker
Bonehead Vs Prince ov Darkness
The Vizitor Vs Little Terror Man
LIVE: Frazzbass Vs Komprex (Italy)
Vageman vs Vahg
Neurocore (France, second time in Holland)
LIVE: Sonic Overkill (Germany)

Kaarten kosten � 17,50 in de voorverkoop en zijn te koop via Ticketbox. Ook zullen de kaarten op korte termijn via www.undergroundforever.nl te bestellen zijn.
Volgend jaar zal Underground For Ever met I Hate Trance een tour door Europa maken: the I Hate Trance European Tour. De Nederlandse editie zal plaatsvinden op 5 april 2008. In februari zal I Hate Trance in Duitsland neerstrijken en in mei in Zwitserland. De andere landen die Underground For Ever aan zal doen worden later bekend gemaakt.

Underground For Ever

zaterdag 11 augustus 2007

1848 x gelezen