Earthquake in Germany

Zoals eerder aangekondigd zal er ieder jaar ook een Duitse editie plaatsvinden van het concept EARTHQUAKE. Na het succes van de eerste editie vorig jaar in club Rheinwerk te Duisburg zal de 2007 Duitse editie wederom in het najaar plaats vinden.

Nieuwe locatie voor UHM
Het was reeds in 2006 bij UHM bekend dat club Rheinwerk in Duisburg en vervolgens Tarm Centre in Koln begin 2007 haar deuren zouden sluiten wegens omstandigheden.
UHM is dan ook direct op zoek gegaan naar nieuwe locaties in Duitsland waar het haar concepten de komende jaren zou kunnen presenteren maar waar ook een groei mogelijk zou zijn. Deze locaties zijn inmiddels gevonden!
UHM kan met trots melden dat de beruchte en bekende TurbinenHalle in Oberhausen een van de vaste locaties zal zijn de komende jaren. Deze locatie ,midden in het Ruhrgebiet, behoeft verder geen uitleg en heeft zich in het verleden keer op keer bewezen bij diverse hardcore evenementen. In totaal zijn er 5 volwaardige areas beschikbaar die in de toekomst wellicht allemaal minimaal 1x per jaar zullen worden ingezet voor een UHM concept.

Op Zaterdag 24 November 2007 zal de TurbinenHalle in Oberhausen dus voor de eerste keer de uitvalsbasis zijn voor een evenement van UHM. Deze Earthquake editie zal dan in de vorm van een 12uur durende rave (van 20uur tot 08uur) verdeeld over 3 areas gepresenteerd worden. Oberhausen is slechts op 25min afstand van de Nederlandse grens en is zeer centraal gelegen waardoor ook de Nederlandse party liefhebbers zeker de mogelijk hebben om deze unieke Earthquake editie te bezoeken.

Ook deze keer zal de organisatie kiezen voor een line-up waarin een mix van Duitse en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. Zo zullen meer dan 50 artiesten hun kunsten vertonen verdeeld over 3 areas!
De locatie Turbine Halle heeft een zeer goed geluidssysteem maar de organisatie zal daarbovenop nog extra geluid bij plaatsen waardoor er 100% zekerheid bestaat dat er een bepaald volume gehaald kan worden. Met decoratie, de speciale inrichting van de mainstage, lasershows en het nodige entertainment zal er gegarandeerd de perfecte sfeer ontstaan zoals nooit tevoren. De line up zal 31-8-2007 bekend worden gemaakt!

Tickets:
Tickets voor dit evenement zijn vanaf 31-8-2007 voor slechts Euro 19,50(ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketbox verkooppunten in Nederland of online E-tickets via www.u-h-m.com.
Deze E-Tickets zijn per 11-8-2007 beschikbaar, alle andere verkooppunten zullen 1-9-2007 starten met de verkoop van tickets.
Overige info
-Tijdens dit evenement zullen ook weer diverse stands aanwezig zijn waaronder een UHM stand waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden en Cavello zal met een stand vertegenwoordigd zijn.
-Ter info: tijdens dit evenement kan men gewoon munten/drinkcoins kopen waarmee dranken kunnen worden afgerekend. Er is dus geen verplichting met kaartsystemen in tegenstelling tot sommige andere locaties in Duitsland.
-Er zijn talloze mogelijkheden om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Zo zijn er 2 verschillende treinstations en bushaltes op slechts 1 minuut loopafstand van de locatie. Er zullen ook elke 15 minuten bussen rijden naar de Turbinenhalle vanaf Oberhausen Hbf. Meer informatie over openbaar vervoer zal op de booklet flyer en de websites te vinden zijn.

Underground House Movement

zondag 12 augustus 2007

1624 x gelezen