Machine City

Op 20 oktober 2007 zal Partyraiser Nederland op zijn grondvesten doen schudden met het loodzware en futuristische Machine City concept in Ahoy Rotterdam. Partyraiser is hiermee de eerste Hardcore-artiest ter wereld die zich op kan maken voor een concert in deze roemruchte locatie, waarmee hij zich schaart in een lange lijst artiesten van wereldformaat die hier heeft opgetreden. Met een spectaculaire opkomst, zinderende shows en overweldigende licht effecten en visuals zal Partyraiser de donkere, kille wereld van �Machine City� tot leven wekken. Bekend om zijn ruwe, opzwepende sound en zijn razende scratch techniek, is Partyraiser klaar om de nacht tot een climax te brengen die voor altijd diep in je party-geheugen gebeiteld zal staan.

Partyraiser weet wat zijn geliefde fans graag horen, zien en ervaren. Daarom heeft hij voor � Machine City� gekozen voor een lekker brede programmering waarin alle harde stijlen aan bod komen; Hardcore, Darkcore, Terror, Speedcore, Early �n Industrial Hardcore. Samen met maar liefst 29 gerespecteerde live-acts, DJ�s en MC�s zal Partyraiser Ahoy� gedurende 10 uur tot het toneel van �Machine City� maken. Dit zijn de artiesten die met luidruchtige DJ-sets, denderende battles en beukende live optredens het uiterste van de bezoekers zullen vergen:

Partyraiser
Promo
Art of Fighters LIVE
Lenny Dee
Ophidian
Tieum
Mad Dog
JDA
Radium
Outside Agency
Bass D
Headbanger
Akira
Gizmo
Human Resource LIVE
Bryan Fury
Electronic Pig
The Vizitor
Noisekick LIVE
Lunatic & Miss Hysteria
Darrien Kelly
Triax
Affix
Scrape Face

MC Joe
Da TMC
MC Syco
MC Villain
MC Syndrome
MC Renegade

Tickets:
Tickets kosten 39 Euro (ex. fee) in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via www.machinecity.nl en via Ticketbox (www.ticketbox.nl / tel. 0900-9393), Free Record Shop en Midtown (Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag).

Multigroove

zaterdag 18 augustus 2007

1874 x gelezen