The Hardcore Republic announces her President

Toen het nieuws over de Hardcore Republic bekend werd sloeg het in als een bom en verspreidde het zich als een schokgolf over de hele wereld. Wereldwijd slaat de onrust onder de bevolking om in een regelrechte opstand tegen de gevestigde orde en sluit iedereen zich aan bij het verzet van Hellbound. In de steden domineren demonstraties, enorme rode posters en Hard as Hell spandoeken het straatbeeld en overal zucht het dagelijks leven onder de roep van het volk om de Hardcore Republic. Een geluid dat overigens alleen maar luider zal worden naarmate 22 september nadert; Het moment waarop de maatschappij, zoals wij die kennen, kantelt en de Hardcore Republic in de Amsterdamse Borchlandhal een feit is; Hard as Hell!

El President:
Een republiek kan natuurlijk niet zonder krachtige leider. De Officieren waren het er snel over eens wie de Hardcore Republic het beste kan vertegenwoordigen en bij deze maakt het Regime dan ook El President bekend, wie zijn recht zal laten gelden in de Amsterdamse Borchlandhal; Mad Dog. Gisteren was hij nog het ongekroonde, maar meest belovende aanstormende Hardcore talent, maar op 22 september zal hij zijn onmiskenbare stempel drukken op de feestvreugde in de Hardcore Republic. Mad Dog is beslist geen onbekende in de scene en heeft zich al op menig Europese slagveld bewezen en het geluid van de Hardcore Republiek de toon laten zetten. Van zijn home-town Rome tot in Zürich en van Barcelona tot in Rotterdam ging Mad Dog reeds voor in de strijd voor de Hardcore Republiek. Op 22 september zal hij ook zijn volgelingen laten horen dat hij niet voor niets tot El President van de Hardcore Republiek gekozen is. Om zijn status kracht bij te zetten, zal zijn aanwezigheid de rode draad door het feest zijn en zal hij als een ware leider zijn Officieren ondersteunen en met ze mee battelen.

De Trailer:
De strijd was bitter en lang, maar de overwinning in nabij. Degene die echter nu al niet meer kan wachten tot het feest in de Hardcore Republic lostbarst, kan hier zijn bloed alvast sneller laten stromen bij het zien van alvast de indrukwekkende trailer waarin het wereldwijde verzet en de Hardcore Republic geëerd worden!

De Battles:
Uiteraard geeft ook het Regime gehoor aan het voorbeeld dat El President geeft. Om het statement naar de buitenwereld te maken dat deze Officieren samen sterk staan in de Hardcore Republic, stellen zij zich op in een ijzersterke battle opstelling met de meest verrassende, geruchtmakende en dikke back 2 back sets.

Mad Dog SOLO
Vinyl Junk vs. Bass D.
Mad Dog vs. Partyraiser
Dano vs. Buzz Fuzz vs. Champ E-on
Mad Dog vs. Enzyme X. vs. Endymion
Triax vs. Scrapeface
Mad Dog vs. The Rapist
Northern Rebels Army (J-Lines vs. The Vandal vs. Rabutu with Scratchmaster Devastate & MC Double-T)

Ook de verzetsbeweging uit het verre oosten stuurt haar eigen ambasadeur naar de Hardcore Republic. Niemand minder dan Sarin Assualt (JP) wordt speciaal vanuit Japan ingevlogen om steun aan El President te betuigen met een zeer exclusieve en wrede industrial set.

Tickets:
Tickets voor “Hellbound – Hardcore Republic” zijn verkrijgbaar bij de Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 27,50 Euro (ex.fee).

Obey to the revolution, obey to Hellbound, obey to the Hardcore Republic!

Multigroove

dinsdag 11 september 2007

1685 x gelezen