The Delicate Sound of Thunder

Multigroove laat op 24 november 2007 de donder en bliksem weer regeren in de Hemkade in Zaandam als The Delicate Sound of Thunder weer terug keert naar de plaats waar deze slogan - uit de roemruchte tijd van de Elementenstraat - uitgroeide naar een volwaardig en alom geprezen fenomeen. Woest en vurig laat het ongeëvenaarde feest onder de feesten weer van zich horen; Oorverdovend hard als de donder en met een loepzuiver geluid uit dat uit het diepst van de wortels van Multigroove weerklinkt.

Anderhalf jaar nadat de politie in 1993 met enorm machtsvertoon een inval deed bij de legendarische thuisbasis van Multigroove in de Elementenstraat, opent Multigroove de deuren van de inmiddels al even legendarische Fun Factory aan de Hemkade 48 in Zaandam. In de daarop volgende jaren werd de Fun Factory, onder de vlag van Multigroove één van de bekentse evenementenlocaties in Nederland en de geboortegrond voor onvergetelijke Multigroove feesten als Hellbound, Gabberland, Volume, Legends, de Elementenstraat Reunion en... The Delicate Sound of Thunder.

Nu de Hemkade een kleine verbouwing heeft ondergaan, is de locatie weer helemaal klaar om een onstuimig fenomeen als The Delicate Sound of Thunder te ontvangen en kan Multigroove van 22.00u tot 06.00u laten horen, zien en voelen dat we de laatste donderklappen van dit jaar nog niet gehad hebben. Het moment waarop de gekoesterde, gemoedelijke underground vibe weer zal herleven is aangebroken en weldra zullen de muren van de Hemkade kreunen onder het geweld van de rollende donder als The Delicate Sound of Thunder in al haar gedaanten losbarst.

The Delicate Sound of Thunder zal weer alle facetten van de harde dance belichten en de bezoekers overrompelen met een muur van geluid, een onovertroffen sfeer en visuals die letterlijk tot leven komen. Een feest met ballen, waarbij de pioniers van toen en de helden van vandaag er gezamelijk een uitzinnig feest van maken en de Oldskool Multi-knallers, rauwe Hardcore, ruige Hardstyle en beukende Schranz elkaar in razend tempo afwisselen.

MULTISTYLE
Marco Remus (DE)
Noize Suppressor LIVE (IT)
Daniele Mondello (IT)
Dana (NL)
Pavo (NL)
Amok (DE)
Buzz Fuzz (NL)
Gizmo (NL)
Bass D. (NL)
Partyraiser (NL)

HARDCORE
Gangsta Alliance (NL)
Tommyknocker (IT)
Endymion (NL)
Tieum (FR)
The Rapist (NL)

OLD STYLE // EARLY RAVE
Voodoo Child (NL)
Bountyhunter LIVE (BE)
Champ-E-on (NL)
Jordens (NL)

EARLY HARDSTYLE
A*S*Y*S (DE)
Derb (DE)
Express Viviana (IT)
Sunny D. (NL)
Micha B. & Baba (NL)

SCHRANZ
Sandy Warez (BE)
Hectic Fence (NL)
2Junxion (NL)
Special Appearance

TICKETS:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox outlets en via www.paylogic.nl voor 25 Euro ex fee.

Schrijf je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member en ontvang een Member Card waarmee je op 24 november toegang krijgt tot de speciaal ingerichte Multi Member Area in de Hemkade.

Multigroove

dinsdag 02 oktober 2007

1809 x gelezen