The Eden Rave MMVII

Op 10 november zullen grootheden uit de hardcore het tegen elkaar opnemen in vijf ultieme early hardcore battles tijdens The Eden Rave MMVII in de Vechtsebanen. Maar hoe komen de battles er precies uit te zien? Wie gaat met wie de strijd aan? Er is al veel over gespeculeerd, hieronder vind je de ontknoping.

De battle tussen de nazaten van Julius Caesar vormt één van de hoogtepunten van the Eden Rave: The Stunned Guys vs Placid K. Zij staan garant voor een reeks dikke hits van Italiaanse bodem. Vince zal samen met Bass D een technisch hoogstandje afleveren. Van Dr Rude en Paralizer kun je een dikke 96/97 set verwachten, en Reza strijdt met the Beast om wie de oldschool meester is. Alsof dit alles nog geen reden is om op 10 november naar de Vechtsebanen te gaan, is de battle tussen The Viper en Panic dat wel. Op eigen verzoek staan ze tegenover elkaar, naar eigen zeggen vanwege de magie die dan op het podium ontstaat.
Vijf ultieme battles, die stuk voor stuk een spektakel beloven te worden. Nog even de opsomming:

Area 1: the early hardcore battles

Stunned Guys vs Placid K

Vince vs Bass D

The Viper vs Panic

Dr Rude vs Paralizer

Reza vs The Beast

Hosted by TMCArea 2: ‘t gezellige oldskoolfeest

Lars (3 uur lang)

Rob & MC Joe (3 uur lang)

PetrovOm de artiesten uit te dagen wat dieper in de platenkast te graven en ook de minder voor de hand liggende vinyls op te leggen, is er voor iedere battle een extra uitdaging bedacht. Zo draaien Panic en the Viper alleen hits uit 93-95, en zullen The Stunned guys vs Placid K alleen Italiaanse tracks inmixen.E-tickets voor The Eden Rave MMVII kosten in het jubileumjaar van Dance 2 Eden slechts € 25,- en zijn te koop via www.dance2eden.nl/etickets. Er wordt bij E-tickets geen presale fee in rekening gebracht.

Ook via TicketBox, Free Record Shop en Mid-Town kun je kaarten kopen voor € 25,-, alleen komt hier dan nog wel de presale fee voor de winkelier bij.

Dance 2 Eden

dinsdag 02 oktober 2007

1889 x gelezen