From Cradle To Grave

De moeder der alle hardcore feesten, al sinds 14 augustus 1993 actief toen de historische eerste editie van A Nightmare in Rotterdam in de al net zo historische Energiehal gehouden werd, keert op 22 maart 2008 wederom terug naar het Sportpaleis van Ahoy. Deze "From Cradle To Grave" editie zal alweer de 21ste (!) editie worden van het Nightmare concept en is hiermee één van de langstlopende hardcore concepten ooit.

Na de meer dan geslaagde "A Nightmare in Rotterdam - Enter The Time Machine" in het Sportpaleis - de eerste keer dat een Nightmare in deze gewilde hal werd gehouden - is dit keer wederom gekozen voor deze knusse hal. Met zijn tribunes, sfeervolle opzet en de prima geluidsomstandigheden kan in deze hal een perfecte ambiance gecreëerd worden en een meer dan waardig decibel niveau gehaald worden voor een lang en zinderend nachtje knallen!

In tegenstelling tot "Enter The Time Machine", waar present hardcore en early rave sets elkaar afwisselden tijdens magistrale back-to-back sets in twee verschillende DJ booths, zal tijdens "From Cradle To Grave" de present hardcore en de early weer van elkaar gescheiden worden. "From Cradle To Grave" zal dus uitgebreid worden met een extra area zodat de liefhebbers van beide stijlen niet de halve nacht, maar een hele nacht los kunnen gaan op hun favo hardcore stroming! De Cradle area zal in zijn geheel in het teken staan van de "geboorte" van de hardcore, waarin een terugblik geworpen wordt naar de periode waarin hardcore zijn oorsprong had wat ook in de decoratie en de aanwezige entertainment en showelementen ver doorgevoerd zal worden. De Grave area zal, in tegenstelling tot de "dood" van de hardcore, de wederopstanding van de hardcore symboliseren; de periode waarin hardcore dood gewaand werd door de fan en de media maar daarentegen een glorieuze come back maakte en uit het diepe graf herrees, om zich te ontwikkelen tot een nog immer springlevende cultuur die groter is dan ooit!

Stel je ideale line up voor "From Cradle To Grave" zelf samen!

Op dit moment wordt er gewerkt aan de samenstelling van de ultieme line up voor dit evenement en kan dus op dit moment nog niet bekend gemaakt worden, maar het spreekt voor zich dat hier slechts de crème de la crème aanwezig zal zijn om de Nightmare gangers een onvergetelijke nacht voor te schotelen in de beide area’s.

De organisatie geeft nu de Nightmare bezoeker de kans zijn of haar eigen ultieme Nightmare line up aan te leveren! Stuur een mailtje naar contest@mid-town.nl met je gegevens en een lijst met welke namen jij het liefst ziet optreden tijdens "From Cradle To Grave". Zet er duidelijk bij welke line up bij de Cradle Area, dan wel bij de Grave Area hoort. De organisatie verzamelt alle line ups, maakt hier een definitieve line up van en diegene die het dichtst in de buurt zit van de uiteindelijke line up ontvangt een mega pakket met:

- Twee backstage tickets A Nightmare in Rotterdam – From Cradle to Grave
- Een Nightmare bomber jacket
- A Nightmare in Rotterdam – Enter The Time Machine CD + DVD
- A Nightmare Outdoor 2007 CD + DVD

Deze actie sluit op 30 november 2007!

U.D.C.

vrijdag 26 oktober 2007

1949 x gelezen