Blow Out Sale!

Wanneer is het?
Op zaterdag 1 december is er in het nieuwe pand van Rige van 11.00 uur tot 16.00 uur wederom een Blow Out Sale! Deze dag zullen er veel deejay's aanwezig zijn, zoals Dione, Rotterdam terror Corps, Dr. Z-Vago, Negative A, E-Noid, Paul Elstak, CSR, DJ Plague , Noisekick, DJ JDA, Day Mar en nog veel meer! De toegang is gratis en voor alle leeftijden! De artiesten draaien allemaal korte setjes van hun laatste werk en je kan effe gezellig ouwehoeren, op de foto of je favoriete plaat of shirt laten signeren.

Wat gebeurt er?
Natuurlijk is er deze dag veel, heel veel merchandise te koop voor extreem lage prijzen. Zo zijn er t-shirts, caps, vinyl, video’s en cd’s vanaf 1 euro! En is de nieuwe collectie tegen speciale prijzen ook nog eens te koop., Voor de vinylfreaks is er een apart standje met de laatste klappers uit binnen- en buitenland en dj accesoires. Dit jaar zal ook voor het eerst de nationale Plaatbreek wedstrijd worden georganiseerd! Het is de bedoeling van de Nationale Plaatbreek wedstrijd om in een zo kort mogelijke tijd en op een zo origineel mogelijke manier een vinyltje te breken op je hoofd. De jury, welke zal bestaan uit bekende artiesten, zullen je beoordelen op je snelheid, de stijl van het breken en de amusement waarde tijdens het breken. De winnaar wint een bedrag van 100 euro! Je zal worden gefilmd en op een bekende hardcore dvd verschijnen, dus je inzet wordt hoe dan ook beloond! Om je op te geven voor de Nationale Plaatbreek wedstrijd kun je een mail sturen naar info@rige.nl of je kunt je gewoon tijdens de Blow Out Sale inschrijven. Op het filmpje http://www.rige.nl/blowout kan je zien hoe het exact werkt.

Verdere informatie?
Rige Entertainment, Ambachtsstraat 12, 3176 PR Poortugaal, 7 minuten vanaf metrostation Poortugaal. Poortugaal ligt tussen Spijkenisse en Rotterdam Zuid. Het evenement begint om 11 uur Let op de eerste 100 bezoekers krijgen gratis een flyertas met onder andere de poster van de komende Masters of Hardcore Party! Ken je nog een goede beginnende deejay die een setje kan draaien? Laat hem zijn kunsten vertonen en geef hem op via jaco@rige.nl we hebben plek voor 3 toppers!

Rige

donderdag 15 november 2007

1946 x gelezen