Demon City The Aftermath

Na heftige aanvallen van de demonen is het eilandje Nederland grotendeels verwoest. Het plan van de bewoners om de ongewenste demonen en hun gestoorde leider Dr. Williams te verjagen is jammerlijk mislukt en Leeuwarden is vrijwel met de grond gelijk gemaakt.

De demonen hebben het eiland grotendeels in bezit genomen en onder leiding van Dr. Williams wordt er een waar schrikbewind uitgeoefend op de overgebleven bevolking. Zo moeten de mannen dag en nacht graven op de plek waar vroeger Rumours gevestigd was en de vrouwen worden als broedmachines gebruikt voor het duivelse nageslacht van de demonen.

Omdat beide poorten naar de onderwereld verwoest zijn, zijn er te weinig bruikbare materialen over na de lange en slopende oorlog. Daarom heeft Dr. Williams doen besluiten te graven naar een eeuwenoude en lang vergeten poort. Deze poort wordt in mythes uit lang vervlogen tijden beschreven als dé duivelspoort waaruit eens Furilec, de ultieme opperdemon, opsteeg om hel en verdoemenis te zaaien over de wereld. Zijn snode plan is om zijn demonen voor de laatste maal hierheen te sturen en voor eens en altijd de bevolking uit te schakelen.

Wat niemand weet is dat enkele mensen hebben weten te ontsnappen. Onder de puinhopen van wat eens de mooie stad Leeuwarden was, heeft een kleine groep zich weten te verenigen en een nieuw verzetsgroep opgericht. Door een groot onderaards netwerk van gangen kunnen ze zich verplaatsen door heel Leeuwarden en zelfs ver daarbuiten. De Noordelingen (zoals ze zich noemen) hebben in het diepste geheim contact weten te leggen met een parallel universum, waar strijders zich hebben verzameld om mee te vechten tegen Dr. Williams en zijn demonen. De strijders kunnen maar op 1 vastgesteld moment naar het huidige Leeuwarden komen door middel van een zelf in elkaar gezette poort die het heden met de toekomst verbindt.

Op 24 december 2007 zal in Rumours, Leeuwarden voor de laatste keer strijd geleverd worden tegen de demonen die de bevolking in haar ijzeren greep houdt.

Nog eenmaal zullen de barrières van geluid worden opgeworpen en maar liefst twintig soldaten en strijders uit de toekomst zullen moeten voorkomen dat de volgelingen van de gestoorde professor de poort doorkomen en deze voor eens en altijd vernietigen. De laatste slag zal de zwaarste en heftigste strijd die onze jongens zullen meemaken. Wie zal als de winnaar uit deze allesvernietigende oorlog komen?

In ieder geval staan opgesteld, aan de frontlinie:

Area #1

Teaser & Affix
Viruz vs Vinyljunk
Human Resource live
Mad Dog vs Tommyknocker
nRa, Northern Rebels Alliance (Dr. Smog, The Vandal, Rabutu, J-lines, D-Compoze, Dizzy, The Rapist, Devastate, Pitch & Double T)

Mc Double T is the vocal support-act for the whole night.

Area #2

Liquid-E
D-Effective
Mindfuck
Scrape Face
Kali DTS live
Fraction vs Hazes
Frazzbass
Painetration live vs The Untitled live
Noisekick live

Voor een schamele 10 euro in de voorverkoop kun je onderdeel zijn van deze machtsstrijd. Wil je aan de poorten van de hel op de avond zelf kaarten kopen, dan zul je 15 euro moeten ophoesten!

Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent…

YDC

zaterdag 15 december 2007

1795 x gelezen