From Cradle To Grave

Sinds de bekendmaking op internet van de actie waarin hardcore minnend Nederland en ver daarbuiten opgeroepen werd zijn of haar favoriete Nightmare line in te sturen, is er bij de organisatie een stortvloed aan inzendingen binnengekomen met de meest uiteenlopende line-ups. Mensen, nog bedankt voor al jullie suggesties en inspanningen! Sommige inzenders wisten precies waar het Nightmare concept voor staat en stuurden geweldige namen, perfect passend bij een concept als “From Cradle To Grave”. Sommigen sloegen ook de plank hier en daar mis door bijvoorbeeld de Cradle Area - die voor de “eerste generatie hardcore” staat - helemaal vol te programmeren met industrial en terror namen. Geeft helemaal niks, het gaat tenslotte om de betrokkenheid bij een evenement die jullie allen getoond hebben! De organisatie maakt spoedig op www.nightmare-rotterdam.com de uiteindelijke winnaar bekend van het prijzenpakket.

Hieronder vind je het resultaat van het dagenlang doorspitten van bergen emails:

Grave Area - Sportpaleis

DJ Neophyte vs. DJ Panic
Dione
DJ Paul Elstak vs. DJ Partyraiser
Tha Playah
Nosferatu vs. Endymion vs. Ophidian
DJ Evil Activities
Elite Forces
DJ Bass vs. Toxic
Noize Suppressor -live-
Masters of Ceremony -live-
Hosted by Ruffian

Cradle Area - Hall 2

Forze DJ Team
Buzz Fuzz vs. Darkraver
Rob Gee
The Viper vs. Vince
Dr. Z-Vago
Reza vs. Stanton
Rotterdam Termination Source
Tango & Cash
Hosted by MC Alee

Jullie lezen het goed… na wat edities afwezig te zijn geweest keert hij weer terug naar het evenement waar het voor hem persoonlijk allemaal begon: DJ Paul Elstak! Niet alleen zal hij een unieke back to back set neerzetten met Haagse trots Partyraiser, maar ook nog eens een good old Forze DJ Team optreden verzorgen met maatjes Panic en Lars. Wie herinnert zich hun legendarische set op A Nightmare Outdoor in Hoek van Holland niet? Enzyme Records is uiteraard ruim vertegenwoordigd en deze keer niet met een back-to-back, maar met een back-to-back-to-back set. Neophyte Records levert grof geschut met artiesten als Neophyte, Evil Activities, Panic, Tha Playah en een zinderend optreden van de ongeëvenaarde Masters of Ceremony.

Aan de early kant zit het ook helemaal goed met onder andere de twee Kings of Turntabelism The Viper en Vince, de unieke combo Buzz Fuzz vs. Darkraver - twee mannen die natuurlijk aan de spreekwoordelijke wieg stonden van de hardcore en dus niet mogen ontbreken in de Cradle Area- , de Amerikaanse geweldenaar Rob Gee en het eerder genoemde legendarische Forze DJ Team. Op veler verzoek neemt ook Rotterdam Termination Source, bekend van de all time classic “Poing”, weer eens plaats in de DJ booth.

Tickets zijn momenteel in de verkoop. Ze kosten € 39,50 (ex presale fee) en zijn te krijgen bij alle Mid-Town en Free Record Shop filialen en online via www.paylogic.nl, www.ticketbox.nl, www.midtownshop.nl en www.udc.nl. Voor onze Belgische bezoekers zijn tickets verkrijgbaar via www.fnac.be. Voor de eerste 1000 bezoekers die via Paylogic hun tickets bestellen ligt er op het evenement een gelimiteerd t-shirt klaar met de handtekeningen van alle “From Cradle To Grave” artiesten.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 22 maart 2008
Naam evenement: A Nightmare in Rotterdam – From Cradle To Grave
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Tijd: 22:00 – 07:30
Prijs: € 39,50 ex presale fee
Internet: www.nightmare-rotterdam.com / www.mid-town.nl / www.udc.nl / www.midtownshop.nl

Mid Town

dinsdag 18 december 2007

1767 x gelezen