Ravers Religion

Er is al veel gezegd en geschreven over concepten uit het verleden welke van de plank gehaald zijn en nieuw leven in geblazen zijn. De 1 vindt het niets de ander vind het geweldig. De meeste kritiek is er op de feesten met een oude naam in een heel ander jasje of een andere locatie.

Voordat de organisatie van dit bestaande concept besloot het feest door te zetten moest deze verzekerd zijn van een aantal feiten. Het moest een early rave party worden, het artwork moest in dezelfde lijn als voorheen zijn en uiteraard moest het feest in locatie van toen gehouden kunnen worden.

Aan alle voorwaarden kon worden voldaan en dat was dan ook het moment om het feest van toen terug de ether in te slingeren, Groningen krijgt Ravers Religion terug!!!

Jazeker, na bijna 12 jaar is het eindelijk weer zover! Het ultieme rave feest van het hoge noorden werd voor het laatst gehouden op 31 augustus 1996 en zal terugkeren op het oude nest!

Op 31 mei 2008 is het tijd voor Ravers Religion � the religion is Back!

Dit is eerst genoeg info, laat het allemaal maar even bezinken....check anders voor de teaser en alle andere informatie de website : www.thereligionisback.nl

Voor nu, over en uit...

Your Dance Company

woensdag 02 januari 2008

2941 x gelezen