A New Generation

Op vrijdag 11 januari presenteerd Confused Events haar nieuwste concept en tevens het eerste voor het jaar 2008. Onder de titel A New Generation zal discotheek de Hooizolder in Westkapelle de hele nacht gedomineerd worden door de nieuwe generatie artiesten die met producties en op draai-gebied de afgelopen jaren de top hebben bereikt of erg hard bezig zijn door te breken. Hiermee kan dit concept worden gezien als een tegenhanger van de Confusion-feesten, waar veelal gevestigde namen en iconen uit het verleden die vandaag de dag nog steeds aan de top staan achter de draaitafels te vinden zijn.

De nieuwe generatie deejays / producers zullen deze avond de gaan laten horen en zien wat de ‘’new gen’’ te bieden heeft en zal de beste hardcore tunes van deze generatie door iedereen heen laten dringen. Confused Events denkt met dit concept weer net als Confusion een goede aanwinst te hebben, en gaat er dan ook vanuit dat ook dit concept twee keer per jaar zal terug keren.

Op de line-up van de eerste edite van dit letterlijk nieuwe concept vinden we om te beginnen The Playah, een DJ uit de Neophyte Records-stal. Hij zal als meest ervaren man de avond "leiden", een nieuwe generatie maar zeker geen broekie meer. Tevens uit Rotterdam verwelkomen we de nieuwe man van Coolman Records, te weten Na-Goyah. Hij zal zijn Rotterdamse stijl loslaten op Zeeland.

Naast de Nederlandse inbreng zal ook Italië worden vertegenwoordigd door niemand minder dan Traxtorm’s grootste talent: DJ Mad Dog. Deze top-producer is erg geliefd bij het publiek en zal deze nacht laten zien waar hij voor staat.

Verder mogen uiteraard de Confused Events residents M-ystery, Blade en Demon niet ontbreken op dit feest. Daarnaast zal komt het grote talent uit Goes, DJ Djexunz, zijn kunsten komen vertonen. Deze sympatieke DJ timmert ook al een tijdje aan de weg en is tegenwoordig op steeds meer feesten achter de draaitafels te vinden.

A New Generation begint om 23.00 uur en om 05.00 uur zullen de deuren van de Hooizolder sluiten. Kaarten kosten 10 euro en zijn alleen aan de deur van de locatie verkrijgbaar. Kom dus op tijd, want vol=vol.

Confused Events

zondag 06 januari 2008

1741 x gelezen