Amigo's naar de Klote!!

Zaterdag 8 Maart 2008 wordt het laatste feest ooit georganiseerd in Evencenter Amigo's te Dordrecht onder de naam: Amigo's naar de Klote!! Dit spectaculaire feest wordt georganiseerd door twee organisatie's die als geen ander weten hoe je een knallend feest in Amigo's neer moet zetten. Dit hebben ze dan ook in het verleden meerdere malen bewezen met feesten zoals o.a. Beter kom je niet en Slaves to the Rave.

Maandag 9 maart 2008 gaan de bouwvakkers beginnen in Amigo's om het te verbouwen tot een groot restaurant/theater en dit betekend dus dat na de heropening van het nieuwe complex er geen ruimte meer zal zijn voor de verschillende evenementen in deze locatie. Wil je dus nog 1 keer helemaal los en genieten van het spectaculaire geluid in Amigo's kom dan Zaterdag 8 maart 2008 naar: Amigo's naar de Klote!!

BKJN Events en NRG-Events hebben voor dit laatste feest een line-up verzameld met vele grote namen die nog 1x alles uit de kast zullen halen om de tent op zijn kop te krijgen! Eventcenter Amigo's wordt ook deze keer helemaal gebruikt, er zijn dus ook nu weer 4 zalen gevuld met top DJ's! Naast de knallende en internationale line-up kun je ook deze keer weer het beste geluid, de mooiste lasers, speciale decoraties en bizarre entertainment acts verwachten. De voorverkoop van dit feest begint op woensdag 2 januari 2008 en voor € 22,50 krijg je een feest wat je niet snel zult vergeten!

Area 1 is de Beter kom je niet zaal en hier hoor je alleen de beste Hardcore uit het heden. Zoals gebruikelijk vind je hier weer vele Italiaanse artiesten vergezeld door de Nederlandse top. Opmerkelijk is hier dj Radical Madness die nog maar 13 jaar is en hoge ogen gooide met zijn sets op thunderdome radio. Hij zal dan ook voor het eerst op een groot evenement als dit staan en heeft de eer om de avond op een gepaste manier te openen.

In Area 2 vind je de beste Hardcore uit de periode 1992-2000, Dit is dan ook de Slaves to the Rave area. De line-up belooft veel goeds voor de liefhebbers van de oude sounds en vele weten dan ook wat je hier te wachten staat, het wordt weer een avondje terug naar de tijd van de Energiehal en Sporthallen Zuid. De hele avond de beste klappers en klassiekers op een manier zoals het alleen maar in Dordrecht kan.

Zaal 3 is deze avond het domein van de Terror & Speedcore. Hier kun je het hardste van het hardste verwachten met als hoogte punt een extra lang live optreden van de Italiaanse held: The Destroyer.
Met de gepaste naam Alles naar de Klote! Voorziet deze area voor het laatst de hardste en snelste beats in Amigo's.

De 4e is de laatste area en zal tevens door BKJN events gehost worden. Vorig jaar scoorde het schranz evenement R.A.A.R. namelijk zo goed dat een vervolg niet uit kon blijven. Na meer dan een jaar keert het dan ook weer terug op verschillende locaties. De kick off is dus in Amigo's, maar er zullen er zoals beloofd meer volgen. Een aantal hoogte punten hier zullen de artiesten Day-Mar & Unexist zijn, die hier onder twee andere namen de Schranz door je lichaam zullen knallen.

De complete line up van alle zalen ziet er als volgt uit:

Area 1 / Beter kom je niet [Hardcore]

Day-Mar
Partyraiser
Unexist (it)
Art of Fighters (it)
Lunatic & Miss Hysteria
Mad Dog (it)
Evil Activities
Nosferatu
Tieum (fr)
Detonator vs. Brightness
Radical Madness
Reiner
Hosted by: Mc Joe

Area 2 / Slaves to the Rave [Early Hardcore]

Neophyte
Dano
Paul Elstak
Buzz Fuzz
Claudio Lancinhouse (it)
Panic
Rob & Mc Joe
OCD
Waxweazle
Reflect vs. SPete
Doberman (it)
Lyrix
Hosted by: Mc TMC

Area 3 / Alles naar de Klote!! [Terror & Speedcore]

The Vizitor
Noizefucker
Vahg
The Destroyer LIVE (it)
Angernoizer
Vageman
Bonehead vs. Prince ov Darkness LIVE
Mobius & Mortis
Zaagum
Relbmut

Area 4 / R.A.A.R - Radical Actions Accelerate Risks [Schranz & Industrial]

Sandy Warez (be)
Bastet a.k.a. Day-Mar
Maui Pentocosto vs. The Relic
Devour a.k.a. Unexist (it)
Krachmacher vs. Zoltar
Darkvizion
Dj Tagzz

Zoals je ziet word het een afscheidsfeest om nooit te vergeten, maar liefst 10 uur lang zal Dordrecht voor de aller laatste keer op zijn grondvesten trillen. Ben je er nooit geweest of herinner je het geluid nog van de laatste keer toen je daar op de dans vloer stond? Dan is dit echt je laatste kans om dat (nog een keer) mee te maken!

Volledige info:

Naam: Amigo's naar de Klote!! – last party ever in Amigo's
Datum: Zaterdag 8 maart 2008
Locatie: Eventcenter Amigo's
Adres: Amnesty Internationalweg 15, Dordrecht
Entree: vvk: € 22,50 (ex. fee) / dp: € 30,-
Leeftijd: 16+ (legitimatie verplicht)
Start: 21:00 / Eind: 07:00
Info: www.nrg-events.nl / www.beterkomjeniet.nl / info@nrg-events.nl / info@beterkomjeniet.nl
Voorverkoop: Meer dan 1100 Ticketbox verkoop punten (o.a. Free Recordshop en Primera) en via internet (www.ticketbox.nl) Kaarten ook on-line te koop via de site van NRG-Events (www.nrg-events.nl) Kaarten ook te koop via de bekende voorverkoop adressen (o.a. Midtown en Housevinyl)

NRG Events

maandag 28 januari 2008

2482 x gelezen