Hollandsch Hard: Justino's verjaardag partij

Zaterdag 1 maart knalt Forces of Dance erin met het gloednieuwe Hollandsch Hard! De lekkerste Hardcore en Hardstyle van Hollandsche bodem, oer-Hollandsche kledingvoorschriften en ander nationale opsmuk. Deze eerste editie zal in de alom geroemde Angels Place op het industrieterrein Oostpoort in Harlingen plaatsvinden.

FOD vindt het jammer dat het Hollandsch rood-wit-blauw, binnen de dansscène, in de media ook negatief wordt verbonden aan racistische uitingen. Dit terwijl Nederland internationaal als de bakermat van de hardere dance stijlen wordt gezien en dat is toch iets waar we heel trots op mogen zijn. FOD geeft het Hollandsch rood-wit-blauw weer een positieve lading met oer-Hollandsche kledingvoorschriften en alleen maar artiesten van eigen bodem!

Forces of Dance, bekend van oa. Illegal Vibes XL en Audio Shock, houdt nog even onder de pet waar de bontgekleurde Hollandsch Hard karavaan uiteindelijk allemaal uitkomt. De organisatie zet op haar beurt alles op alles om deze keer de Angels Place oer-Hollandsch in te richten.

Tijdens de aftrap op 1 maart wordt ook de verjaardag van DJ Justino, de aanjager van FOD, gevierd.
Hoogtepunten in de loopbaan van deze Illegal Vibes resident zijn de twee optredens op het prestigieuze festival Nature One bij onze oosterburen en ook zijn optredens in o.a. Estland, Finland, Italië en Engeland. Niet eerder was er een Justino verjaardagspartij en terwijl de klok tikt, met alweer 34 lentes jong, waarvan 15 jaar als deejay, wordt dat dus hoog tijd.

De artiesten op 1 maart, die goed bevriend zijn met Justino, zullen ervoor zorgen dat deze 1ste editie er één wordt die zijn naam eer aan doet! Ook zal Justino onder zijn Alias Cruz Control, je om de oren slaan met een vette industriële schranz set!

Partyraiser
Live: Noisekick
Justino
Re-Style
Shadowraiser
Fetamin
North-Stylerzz
Thrillseekers
Baba
Cold Fusion
Cruz Control
Defendor
Future Tribes

MC: Da Mouth of Madness
MC: Drip

Gratis 12” vinyl van Justino bij je E-ticket
E-tickets á € 13,50 (ex. Fee) zijn nu te koop via de website van Forces of Dance. Op vertoon van je E-ticket krijg je aan de poort van Hollandsch Hard een gratis LP van Justino met drie vette producties. Op het terrein zelf haal je de DVD van Audio Shock Festival 2007 voor slechts € 10,- bij de Hollandsche marktkraam. Audio Shock Festival 2008 staat dit jaar in de agenda op 28 juni met een heel nieuwe programmering van stijlen. Wordt vervolgd!

Illegal Vibes XL die gepland stond voor 31 mei moet op last van de gemeente helaas verplaatst worden naar 6 september 2008. Reden te meer dus om erbij te zijn op 1 Maart!

May the forces be with you

Forces of Dance

dinsdag 05 februari 2008

1770 x gelezen